Δημοτικό συμβούλιο Βέροιας: Σκηνές απείρου κάλλους σε μια μαραθώνια συνεδρίαση (βίντεο)

 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες του Σαββάτου μία από τις πλέον μαραθώνιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Η διαδικασία που κράτησε περί τις 7 ώρες διανθίστηκε από τα πλέον αδρά χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας του ανώτατου οργάνου πολιτικού σχεδιασμού του Δήμου Βέροιας.

Ήταν μια συνεδρίαση που εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για το τι σκέφτεται ο μέσος πολίτης όταν προσέρχεται στα εκλογικά τμήματα για να ασκήσει τον δικαίωμα του στην ανάδειξη των τοπικών «αρχόντων».

Υπήρξαν στιγμές κατά τις οποίες οι «καυγάδες» στα ποδοσφαιρικά στέκια διεκδικούν υψηλότερο επίπεδο από αυτά που διημείφθησαν κατά την μαραθώνια συνεδρίαση.

Κάθε απόπειρα περιγραφής είναι μάλλον μάταιη, αλλά και περιττή δεδομένου ότι η εικόνα δίνει με τον πλέον αναμφισβήτητο και αντικειμενικό τρόπο τα όσα συνέβησαν.

Όσο για το «στρογγύλεμα» και τον «εξωραϊσμό» της κατάστασης που επιχειρήθηκε από τα γνωστά «κέντρα» μάλλον δεν είναι άσχετα από την «πειστική παραίνεση» του δημάρχου για «φιλτράρισμα»…

Η συνεδρίαση μεταδόθηκε ζωντανά από το Verianet.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ