Βέροια - Δημοτικό συμβούλιο: Η συζήτηση για την ΚΕΠΑ – Δείτε τι ειπώθηκε ακριβώς (βίντεο) 18/12/2020

 

 

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ, οι οποίες τελικά δεν εγκρίθηκαν από το ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης, ήταν θέμα ευρείας και έντονης συζήτησης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Παρασκευής.

Ακολούθησαν σχολιασμοί ποικίλου ύφους και προσέγγισης, αλλά και μια ενημέρωση η οποία ήταν συνάρτηση της αντίληψης των πραγμάτων όπως αυτά εξελίχθηκαν στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου.

Επειδή θεωρούμε ότι η ενημέρωση των πολιτών και της κοινής γνώμης δε μπορεί να γίνεται «αλα καρτ», ούτε μέσα από «σκηνές από ταινίες προσεχώς», δίνουμε σε βίντεο όλη τη συζήτηση, διάρκειας μιας ώρας περίπου, για το θέμα αυτό.

Όπως ακριβώς εξελίχθηκε και τι είπαν οι εμπλεκόμενοι στη συζήτηση, με τον απόλυτα αντικειμενικό και αδιαμφισβήτητο  τρόπο που είναι η παρουσίαση του βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΣ της ΚΕΠΑ δεν ενέκρινε το προτεινόμενο από την ΚΕΠΑ, εορταστικό πρόγραμμα, θεωρώντας ότι το κόστος είναι πολύ υψηλό και δεν περιλαμβάνει τόσους τοπικούς καλλιτέχνες, όσο κατά την άποψή τους, θα έπρεπε.

Κατά τη συζήτηση του θέματος παρουσιάστηκαν γεγονότα, απόψεις και θέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ