Βέροια: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα κάνω πρώτος το εμβόλιο»

 

Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκεπτόμενος το πρωί της Τετάρτης στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών, Έδεσσας και Βέροιας.

Το Νοσοκομείο της Βέροιας ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Πρωθυπουργού, όπου έγινε δεκτός από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ηλία Πλιόγκα, παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, του Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη, των τριών Βουλευτών του Νομού κ.κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, Λάζαρου Τσαβδαρίδη και Τάσου Μπαρτζώκα και του Επιστημονικού Προσωπικού του Νοσοκομείου.

Μιλώντας ο κ. Μητσοτάκης,  είπε ότι η κατάσταση με τον covid δίνει καλύτερες εικόνες σταδιακά και ότι ο ίδιος πρώτος θα εμβολιαστεί όταν διατεθεί το εμβόλιο.

Εξήρε την προσπάθεια γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και όσων εμπλέκονται και δίνουν καθημερινή μάχη στο χώρο της υγείας.

Αναφέρθηκε σε έναν ψηφιακό μαστογράφο που υπάρχει στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και είπε ότι τέτοιοι εξοπλισμοί είναι καλό να γίνουν και σε άλλα Νοσοκομεία και κατέληξε με το ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για το Νοσοκομείο της Βέροιας, ότι θα επισπευθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της νέας πτέρυγας.

Υπογραμμίζεται ότι η επίσκεψη έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η προσέγγιση στον χώρο επίσκεψης ήταν αδύνατη. Τα ΜΜΕ έμειναν σε απόσταση 30 έως 40 μέτρα από το σημείο.

Στις δηλώσεις τους προς τα τοπικά ΜΜΕ στο τέλος της επίσκεψής του υπογράμμισε την ανάγκη τήρησης των απαιτούμενων μέτρων σε μια κοινή προσπάθεια να βγει η χώρα από την δύσκολη κατάσταση και να επανκάμψει.

Νοσοκομείο Βέροιας - Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη - δηλώσεις 23/12/2020

Νοσοκομείο Βέροιας - Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη 23/12/2020

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ