Αθηνά Βέρμη: «Νιώθω σα να έζησα ένα όνειρο»

 

«Νιώθω σα να έζησα ένα όνειρο εχτές», γράφει στο προσωπικό της προφίλ η Αθηνά Βέρμη. Το κορίτσι από τη Νάουσα που πέρασε στον τελικό του The Voice of Greece μετά από μια υπέροχη ερμηνεία, γράφει στο προσωπικό της προφίλ:

«Η καρδιά μου ακόμη δεν έχει μπει στη θέση της. Ατελείωτα μηνύματα και κλήσεις από δικούς μου, γνωστούς και αγνώστους, όλοι αγαπημένοι άνθρωποι, που ήτανε δίπλα και κυριολεκτικά μαζί μου σε όλη αυτή τη διαδικασία. Να ξέρετε ότι είσαστε η δύναμή μου. Όχι μόνο εχτές, όχι μόνο στο The Voice of Greece, αλλά και όλα αυτά τα 11 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά. Σας είμαι βαθιά ευγνώμων και υποκλίνομαι μπροστά σας.

Υποκλίνομαι όμως μπροστά στην coach μου Eleonora Zouganeli και τη vocal coach Eva Tsachra - Εύα Τσάχρα που αφιέρωσαν όλο το χρόνο, τη γνώση & την ενέργεια τους για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!Σε όλους τους μουσικούς που χωρίς αυτούς δε θα ήταν τίποτα ίδιο. Στον ενδυματολόγο μας Giannis Trakas που μας προσέχει όπως μόνο αυτός ξέρει και σε όλη την παραγωγή για το άψογο αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Το συγκλονιστικό αυτό φόρεμα του ημιτελικού ήταν από Madejro Ilioupoli και τους ευχαριστώ για ακόμα μια φορά απ' την καρδιά μου

Να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία & ισορροπία και να μη σταματάτε να ονειρεύεστε και να αγαπάτε !»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ