Ημαθία: Νεότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο που έπεσε σε κανάλι

 

Λόγω του όγκου του νερού, το αυτοκίνητο που έπεσε σε φρεάτιο του δικτύου του άρδευσης του ΤΟΕΒ, στο δρόμο ανάμεσα στην Κουλούρα και στη Ραψομανίκη γύρω στις 8 το απόγευμα της Κυριακής, παρασύρθηκε πάνω από 300 μέτρα από το σημείο πτώσης.  (Βλέπε: Ημαθία: Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι – Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του)

Έγινε διακοπή της ροής από τους υπεύθυνους και η στάθμη του νερού έχει πέσει με τις πρώτες εκτιμήσεις γύρω στο 1,5 μέτρο, αλλά και πάλι η ποσότητα του νερού είναι τέτοια που δεν επιτρέπει  την ανάπτυξη τέτοιας επιχείρησης.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Νικόλαος Παλαμούτης, έχει ενημερωθεί η ΕΜΑΚ η οποία βρίσκεται καθοδόν και θα επιχειρήσει στο σημείο.

Η Π.Υ. Ημαθίας από τη στιγμή που ενημερώθηκε εσπευσμένα με 4 οχήματα, έφτασε στο σημείο όπου εντόπισε το όχημα και προχώρησε για τις πρώτες ενέργειες.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Π.Υ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ταυτοποίηση του οχήματος, αλλά προς το παρόν οι πληροφορίες αυτές είναι διερευνητές καθώς εξετάζεται εάν ο φερόμενος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι και ο οδηγός του. 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ