Κώστας Καλδάρας: «Το επώνυμό μου χρησιμοποιείται καταχρηστικά για στήριξη στην Λίνα Μενδώνη»

 

Ο γνωστός συνθέτης με δήλωσή του στην «Αυγή» ζητά άμεση διόρθωση καθώς χρησιμοποιείται καταχρηστικά το οικογενειακό επίθετο του από την Μεταξία Τσιρταβή.

Ο γνωστός συνθέτης Κώστας Καλδάρας, με δήλωσή του στην «Αυγή», διευκρινίζει ότι το οικογενειακό επίθετο που εμφανίζεται στη λίστα των 56 προσωπικοτήτων της τέχνης και του Πολιτισμού για τη στήριξη της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, χρησιμοποιείται καταχρηστικά και ζητάει άμεση διόρθωση.

Ο Κώστας Καλδάρας δηλώνει:

Το όνομα Ξένια Καλδάρα στον κατάλογο των υπογραφών δεν υφίσταται. Έγινε κατάχρηση από την κα Μεταξία Τσιρταβή με την οποία είμαι διαζευγμένος από το 1990 και ενώ βρίσκεται σε δεύτερο γάμο, εξακολουθεί καταχρηστικά και χωρίς την άδειά μου να χρησιμοποιεί το επώνυμο της οικογένειας μου.

Για οποιαδήποτε ενέργεια ως Μεταξία Τσιρταβή έχει δικαίωμα να δρα ως ελεύθερο άτομο. Αλλά ως "Καλδάρα" δεν έχει κανένα δικαίωμα να συνεχίζει να εκμεταλλεύεται το παρόν και το παρελθόν της οικογένειάς μου στον πολιτιστιμό και την κοινωνία.

Καλώ την κα Τσιρταβή έστω και τώρα να προβεί άμεσα σε διόρθωση και η υπογραφή της και τώρα και στο μέλλον να φέρει το πραγματικό της όνομα, αυτό που αναγράφεται στην αστυνομική της ταυτότητά».

Πηγή: avgi.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ