Εθνική Ομάδα Στίβου – Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

 

Ένα καλό άλμα ήταν αρκετό για να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου με 8.35 μ! Όχι μόνο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε αυτό το Ευρωπαϊκό αλλά παράλληλα έκανε και την καλύτερη επίδοση αυτή την στιγμή στον κόσμο!

Η υψίστρια μας Ιωάννα Ζάκκα, ολοκλήρωσε την παρουσία της στον προκριματικό του αγωνίσματος με 1,87 μ. επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό. Σε λεπτομέρειες χάθηκε η τρίτη προσπάθεια στο 1,91 μ. που θα της έδινε μια θέση στον τελικό.

Η Ειρήνη Βασιλείου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Έκανε ατομικό ρεκόρ το πρωί, πέρασε ημιτελικό και πάλεψε για την συμμετοχή της στον τελικό!

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην έκτη θέση της σειράς της στα 800 μ. με χρόνο 2.08.62.

Άκρως επιτυχημένη θεωρείται η εμφάνιση των κοριτσιών μας! Από την μια η Ειρήνη Βασιλείου πέτυχε τον αρχικό της στόχο, να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ και έφυγε με φορά για τον ημιτελικό με χρόνο 52.76! Από την άλλη η Αναστασία Μαρινάκου τερμάτισε έβδομη στην τρίτη σειρά των 1.500 μ. με 4.19.60 κάνοντας και αυτή ατομικό ρεκόρ!

Σταθερή αξία ο Δημήτρης Τσιάμης όπου με άλμα στα 16,38μ. εξασφάλισε θέση στον τελικό της Κυριακής. Ο Νικόλας Ανδρικόπουλος με καλύτερο άλμα στα 15,61 έμεινε στην 10η θέση στον προκριματικό. Σίγουρα ήθελε κάτι καλύτερο ο νεαρός άλτης αλλά ας κρατήσουμε τα θετικά. Η διοργάνωση αυτή του έδωσε πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.

Εθνική Ομάδα Στίβου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ