Τρία στα τρία η «Βασίλισσα» - Πέρασε νικηφόρα και από το Βόλο με 0-1

 

Έχοντας μεστότητα και σιγουριά στο παιχνίδι της, η Βέροια πέρασε νικηφόρα από το Βόλο κερδίζοντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-1.

Το μοναδικό της συνάντησης σημείωσε ο Λουκίνας στο 12ο λεπτό, στην πρώτη ολοκληρωμένη επίθεση που πραγματοποίησε η Βέροια.

Όλο το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με τους ερυθρόλευκους γηπεδούχους να ψάχνουν αλλά να μη βρίσκουν διαδρόμους προς την περιοχή της Βέροιας, η οποία με υποδειγματικό στήσιμο ενέπνεε σιγουριά στο κέντρο και στα μετώπισθεν, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βγήκε απειλητικά στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε στον αγώνα προσπαθώντας να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση, αλλά μόνο για ένα διάστημα μεταξύ 60' έως 70΄΄, έδειξε κάποια επιθετική ζωηράδα. Η οποία όμως εξαντλήθηκε σε αναιμικές προσπάθειες που δεν ανησύχησαν τον Βελλίδη.

Αντίθετα, η Βέροια ήταν πολύ πιο επικίνδυνη. Όποτε έβγαινε στην επίθεση, και με λίγη περισσότερη προσοχή και τύχη, θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα γκολ.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το σουτ του Λουκίνα, στο δοκάρι στο 52΄. Σε γενικές γραμμές ήταν μια αναμέτρηση όπου η Βέροια χάρη και στο γρήγορο γκολ που πέτυχε, είχε τον έλεγχο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

 

Διαιτησία: Τάσης (Διαμάντης, Δέλλιος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχωφ, Γραικός (79’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκα (46’ Χολέβας), Παπακώστας (79’ Πατρώνης), Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Βασιλούδης (56’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (88’ Στάμου), Πασάς (65’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου, Λουκίνας.

 

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ