Υπόπθεση Άλεξ - 15 Απριλίου 2007: Αποκαλύπτεται η ταυτότητα του "άγνωστου μάρτυρα" που μιλάει σε τηλεοπτική εκπομπή

 

 

Ολοκληρώνονται αυτή τη βδομάδα οι απολογίες των γονέων των πέντε ανηλίκων που κατηγορούνται στην υπόθεση Άλεξ.

 Οι γονείς αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 Τη βδομάδα που πέρασε απολογήθηκαν οι γονείς του βορειοηπειρώτη και του αλβανικής καταγωγής ανήλικου. Αύριο θα απολογηθεί η μητέρα του ανήλικου ρουμάνου.

 Ο κύκλος των απολογιών ολοκληρώνεται την Τρίτη με την κατάθεση της μητέρας των ελληνόπουλων. Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών και των γονέων, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση του εφέτη ανακριτή, Μιχαλάκη Γεωργίου.

Θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα παραδώσει αμέσως τη δικογραφία στον εισαγγελέα, αλλά θα την κρατήσει για να τη μελετήσει, έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα. Δεν αποκλείεται να εξετάσει και άλλους μάρτυρες που είτε θα καλέσει ο ίδιος ή θα του προτείνουν πλευρές της υπόθεσης.
 
Χθες αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων και σχολιασμών τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ». Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον μάρτυρα που ακούστηκε στην εκπομπή.

Η verianet.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος είναι ο συγκεκριμένος μάρτυρας του οποίου η φωνή ακουγότανε αλλοιωμένη για ευνόητους λόγους. Παρά την προσπάθεια απόκρυψης της ταυτότητας του, μια προσεκτική ανάλυση των όσων είπε αποκαλύπτει την εμπλοκή του σε κάποια γεγονότα, αλλά και την ιδιότητα και το ρόλο του.

 Με τη βοήθεια ειδικού τεχνικού η verianet.gr κατόρθωσε να εξαλείψει την παραμόρφωση της φωνής. Πρόκειται για πρόσωπο που ενεπλάκη στην υπόθεση με συγκεκριμένη ιδιότητα. Η εμπλοκή αυτή διεκόπη κάποια στιγμή, για λόγους που δεν έγιναν απολύτως σαφείς.

Αν είναι ακριβής ο αναφερθείς χρόνος που έγινε η συγκεκριμένη συνομιλία με την κ. Νικολούλη, το πρόσωπο αυτό την περίοδο εκείνη είχε βγει από την υπόθεση.

Το όνομά του αναφέρεται σε κατάθεση της μητέρας του Άλεξ, Νατέλας, στον εφέτη ανακριτή.
 
Συντάκτης: Δημήτρης Καρολίδης

Δημοσιεύτηκε στο Μακεδονικό Δίκτυο - Verianet.gr στις 15/04/2007

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ