Την προσαγωγή δύο μελών της ΚΝΕ στο αστυνομικό τμήμα Νάουσας καταγγέλλει το ΚΚΕ

 

Την νέα απόπειρα τρομοκράτησης της νεολαίας, με την ολιγόλεπτη προσαγωγή δύο μελών της ΚΝΕ στο αστυνομικό τμήμα της Νάουσας το μεσημέρι της Παρασκευής, καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Νάουσας του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα μέλη της ΚΝΕ βρίσκονταν στην είσοδο των γραφείων του Κόμματος, όταν ένα περιπολικό σταμάτησε και δύο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα γιατί «δεν είχαν δουλειά να βρίσκονται εκεί»… 

Μετά από λίγα λεπτά, τα μέλη της ΚΝΕ αφέθηκαν ελεύθερα.

Στην καταγγελία της η ΚΟ Νάουσας του ΚΚΕ αναφέρει:

«Είναι προκλητική η στάση της κυβέρνησης που αντί να παίρνει ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας του λαού και της νεολαίας στα σχολεία, αντί να ενισχύει το δημόσιο σύστημα Υγείας , αντί να διασφαλίζει ασφαλείς όρους εργασίας και μεταφοράς των εργαζομένων, προσπαθεί με χίλιους τρόπους να τρομοκρατήσει το λαό και τη νεολαία.

Το ΚΚΕ καλεί όλους τους νέους και τις νέες που ασφυκτιούν, κόντρα σε φαινόμενα αυταρχισμού, να δυναμώσουν την πάλη για την υπεράσπιση της ζωής τους. Να απαντήσουν με αγώνα για υγεία - μόρφωση - δουλειά με δικαιώματα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ