Πρωταθλήτρια φιλοξενίας και ήθους η Βέροια

 

Μπορεί να μην υπάρχει τέτοιο πρωτάθλημα, με την τυπική έννοια, υπάρχουν όμως πάντα οι άγραφοι κανόνες του ήθους, της φιλοξενίας και του αθλητικού πνεύματος.

Άλλη μια ομάδα, ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας, επιστρέφει στην έδρα του έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων από τη φιλοξενία που έτυχε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο προπονητής του Θεσπρωτού, αυτή η μεγάλη μορφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στάθηκε ιδιαίτερα στη φιλοξενία που έτυχαν οι φιλοξενούμενοι και εξέφρασε την επιθυμία της ανταπόδοσης στο δεύτερο γύρο.

Για τη «Βασιλισσα του Βορρά» η εκτίμηση και ο σεβασμός που εκφράζουν οι φιλοξενούμενοι, αποτελεί τίτλο «ηθικού πρωταθλητή». Μια ομάδα είναι μεγάλη όταν είναι μεγάλη σε όλα. 

Μάλιστα χαρακτηριστικό περιστατικό του κλίματος που επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα, πέρα από τις εγκάρδιες, φιλικές συζητήσεις ήταν όταν ο υπεύθυνος τύπου του Συλλόγου, Κώστας Μπίκας πήγε στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων όπου ο συνεπώνυμός του ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτού του χάρισε τη φανέλα του!!!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ