Νάουσα: Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στην 199η Επέτειο του Ολοκαυτώματος (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Φορώντας δημιουργία της Ναουσαίας, Ελεάνας Ταμπούρη, εμπνευσμένη από τη στολή του Μακεδονομάχου, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»,Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη τίμησε με την παρουσία  της στη Νάουσα την 199η Επέτειο του Ολοκαυτώματος

Το πρωί της Κυριακής (9/5), στη είσοδο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, την κ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη υποδέχτηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη έναρξη τελετής στον Χώρο Θυσίας. Ρίψεις στον ποταμό της Αράπιτσας έκαναν η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους Αρχών και Φορέων.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο συγγραφέας και ιστοριοδίφης κ. Δημήτρης Ευαγγελίδης.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Επιτροπής  «Ελλάδα 2021»,  Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη ξεναγήθηκε στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας από τον Δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα και περιηγήθηκε στην υπαίθρια φωτογραφική εγκατάσταση «Ελευθερία ή Θάνατος», μια Έκθεση φωτογραφίας με θέμα εμπνευσμένο από τη θυσία των γυναικών της Νάουσας τον Απρίλιο του 1822, από την διακεκριμένη φωτογράφο Κατερίνα Καμπίτη.

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

 

 

Νάουσα - 199η επέτειος Ολοκαυτώματος 9/5/2021

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ