Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ημαθίας για τον θάνατο του Τέλη Σιδηρόπουλου

 

Την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Τέλη (Αριστοτέλη)  Σιδηρόπουλου εκφράζουν η Ν.Ε. και όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας που με ανακοίνωσή τους αποχαιρετούν τον "ξεχωριστό σύντροφο και αγωνιστή της Αριστεράς".
 

Ο Τέλης, γεννήθηκε στον Αγ. Γεώργιο Ημαθίας το 1943 . Ο πατέρας του Γεώργιος αντάρτης , είχε την τύχη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης . Πολιτικός πρόσφυγας μετά τον εμφύλιο.
 

Μεγαλώνοντας στο μετεμφυλιακό κράτος γρήγορα εντάχθηκε στην Αριστερά ,  μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη  . Μη αντέχοντας τις γνωστές  πρακτικές των διωκτών κάθε αριστερού και προοδευτικού πολίτη την εποχή της βασιλοχουντοκρατίας κατέφυγε στην Θεσσαλονίκη και δούλευε στην καπνοβιομηχανία Καρέλια . 
 

Ενταγμένος Κομμουνιστής στην χούντα με εργατικούς αγώνες . Η μεταπολίτευση τον βρίσκει στο ΚΚΕ Εσωτερικού με συνεπή , συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά στην Ανανεωτική Αριστερά. 
 

Στην 10ετία του 1990 στο ΚΚΕεσ-ΑΑ και στην συνέχεια του  την ΑΚΟΑ , στον Συνασπισμό και μέχρι το τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ.
 

Μετά την συνταξιοδότηση του γύρισε στην γενέτειρα του. 
 

Για την ανιδιοτελή και γνήσια συντροφική και αλληλέγγυα ζωή του , την πλούσια προσφορά του στην Ανανεωτική Αριστερά θα μείνει για πάντα ζωντανός στην μνήμη μας . 
 

Στην οικογένειά του, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια.
 

Σύντροφε καλό ταξίδι 
 

 

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ