ΚΟ Νάουσας του ΚΚΕ: Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία με ομιλητή τον Γιάννη Τσεχελίδη (27/5/21)

 

Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα μαζικού ξεσηκωμού σε κάθε εργάτη και εργάτρια, στους ανέργους , στους νέους και τις νέες, στους βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες της πόλης και της υπαίθρου.

 

Το πολεμικό ανακοινωθέν της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στους εργαζόμενους απορρίπτεται . Όσο χρόνο και αν ξοδέψουν τα στελέχη της κυβέρνησης , οι άνθρωποι του κεφαλαίου , οι μηχανισμοί και τα παπαγαλάκια τους , για να διαφημίσουν το νομοσχέδιο , η σκληρή αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. 

Οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν περισσότερο και θα πληρώνονται λιγότερο, θα εξαφανίζεται ο ποιοτικός ελεύθερος χρόνος , θα γίνονται όμηροι της μεγαλοεργοδοσίας , θα έρχονται αντιμέτωποι με νέα εμπόδια για να διεκδικήσουν συλλογικά και οργανωμένα καλύτερους όρους δουλειάς και ζωής. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΣ!

Πρωτοστατούμε στους χώρους δουλειάς , στα εργατικά σωματεία , σε όλους τους φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος για να οργανωθεί η πάλη , να προετοιμαστεί μαχητική , απεργιακή απάντηση στο αντεργατικό έκτρωμα. 

Καλούμε όλους και όλες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει τη Πέμπτη 27/5 στις 7:30μμ στη Κεντρική Πλατεία της Πόλης , η ΚΟ Νάουσας του ΚΚΕ  με ομιλητή τον Τσεχελίδη Γιάννη ( Γραμματέα της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ