Βέροια: Το εγκώμιο της «επταετίας» επιχείρησε να κάνει Δημοτικός Σύμβουλος!!! – Αποχώρησε η παράταξη Μαρκούλη : «Δεν ανέχομαι Κασιδιάρηδες»!!!

 

Το εγκώμιο της «επταετίας» επιχείρησε να κάνει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 24 Μάιου.

Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παλουκίδη, εκλεγμένο με την παράταξη της τέως βουλευτού, κ. Μπατσαρά και αντιδήμαρχο με απόφαση του Δημάρχου Βέροιας!

Ο κ. Παλουκίδης ο οποίος έχει δηλώσει «δεξιός» κατ’ επανάληψη, παίρνοντας το λόγο κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θέλησε να απαντήσει στον δημοτικό σύμβουλο κ. Τροχόπουλο για την αναφορά που έκανε στην προηγούμενη συνεδρίαση, με αφορμή την επέτειο της επιβολής της δικτατορίας.

Ταυτόχρονα επιχείρησε να δώσει «απάντηση» στον δημοτικό σύμβουλο κ. Μαρκούλη για την αναφορά που έκανε νωρίτερα στο ζήτημα των δικαστικών διώξεων στο οποίο επιδίδεται ο δήμαρχος και η «συνεταίρος του» στη διοίκηση του Δήμου, κ. Μπατσαρά.

Ο κ. Παλουκίδης ξεκίνησε να διαβάζει κάποια δημοσιεύματα «εποχής» τα οποίοι εξυμνούσαν το οικονομικό θαύμα της Επταετίας!!!

Ο κ. Μαρκούλης αντέδρασε έντονα λέγοντας «δεν ανέχομαι Κασιδιάρηδες στο δημοτικό συμβούλιο»  και αποχώρησε μαζί με τη δημοτική του ομάδα από τη συνεδρίαση.

Ο κ. Τροχόπουλος πριν αποχωρήσει απηύθυνε το ερώτημα αν η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου γίνετια με την πολιτική ιδιότητα του φιλοχουντικού.

Ο κ. Τσιούντας ήταν ιδιαίτερα καυστικός για την απουσία του δημάρχου από το σημείο αυτό της συνεδρίασης.

Πάντως πέραν της «λεκτικής αντίδρασης»  το όλο θέμα προσπεράστηκε ως «μη γενόμενο», η παράταξη του δημάρχου που εξασφαλίζει την πλειοψηφία χάρη στη στήριξη της κ. Μπατσαρά, κατά τα άλλα παρουσιάζεται ως παράταξη του «δημοκρατικού τόξου»

Μετά την συζήτηση του ψηφίσματος για τους τραπεζοϋπαλλήλους, αποχώρησε και ο κ. Μελιόπουλος της ΛΑΣ, καταγγέλοντας τον δημοτικό σύμβουλο ως υμνητή της Χούντας και των δολοφόνων του Ισραήλ. Ο κ. Παλουκίδης απάντησε ότι δεν ανήκει στην παράταξη της κ. Μπατσαρά. Ο κ. Μελιόπουλος είπε ακόμη ότι θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι ο δήμαρχος τον διατηρεί ακόμη στη θέση του αντιδημάρχου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ