Βέροια: Ο ύμνος για την Επταετία από τον "φίλο και αντιδήμαρχο" του δημάρχου – Βίντεο το απόσπασμα της συνεδρίασης

 

Το επίμαχο απόσπασμα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κατά το οποίο αντιδήμαρχος του Δήμου Βέροιας επιχειρεί να αναφερθεί στο «οικονομικό θαύμα» του καθεστώτος της 21ης Απριλίου.

Ο ορισμένος με απόφαση του δημάρχου Βέροιας κ. Βοργιατζίδη, αντιδήμαρχος κ. Παλουκίδης στην τοποθέτησή του αρχικά αναφέρεται σε άλλα θέματα, μεταξύ των οποίων για στους φίλους της Ελλάδας, Ισραηλινούς.

Στη συνέχεια θέλοντας να απαντήσει σε τοποθέτηση του κ. Τροχόπουλου που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ξεκινάει να διαβάζει δημοσίευμα που εκθειάζει το οικονομικό θαύμα της Επταετίας.

Αντιδρά έντονα ο κ. Μαρκούλης ο οποίος αποχωρεί από τη συνεδρίαση με τη δημοτική του ομάδα. Αργότερα αποχωρεί και η παράταξη της ΛΑΣ.

Ο πρόεδρος διακόπτει τον ομιλούντα κατ’ επανάληψη και τον προτρέπει να περάσει σε επόμενο θέμα.

Παίρνει το λόγο ο κ. Τσιούντας και ζητά να πάρει άμεσα θέση ο δήμαρχος.

Ο δήμαρχος εμφανίζεται και παίρνει το λόγο 26 λεπτά από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι αντιδράσεις.

Μετά από κάποια γενική δήλωση, αποκαλεί τον κ. Παλουκίδη «φίλο αντιδήμαρχο» και δηλώνει ότι θα πει μαζί του «κάποια πράγματα» μετά που θα επιστρέψει από διήμερο υπηρεσιακό ταξίδι στην Αθήνα.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδόθηκε απ’ ευθείας από το  Verianet και το βίντεο ολόκληρης της συνεδρίασης υπάρχει στο ρεπορτάζ.

Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Ο ύμνος για την Επταετία από τον  "φίλο και αντιδήμαρχο" του δημάρχου... 24/5/2021

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ