Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Παλουκίδης – Δεν αναφέρει τους λόγους η ανακοίνωση του Δήμου

 

Όπως αναμενόταν, μετά από «άγνωστες» διαβουλεύσεις, ο κ. Κωνσταντίνος Παλουκίδης αποτελεί παρελθόν από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Υπηρεσίας Δόμησης και Κτηματολογίου.

Η λιτή ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας θέτει την εξέλιξη με κομψό τρόπο, καθώς αναφέρει τον κ. Παλουκίδη ότι παραιτήθηκε τη Δευτέρα 31 Μαΐου, μετά από συνάντηση που είχε με το δήμαρχο το Σάββατο 29 Μαΐου, κατά την οποία συνάντηση ο δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Παλουκίδη να υποβάλει την παραίτησή του!!!

Όπως αναμενόταν επίσης, το θέμα παρουσιάστηκε ως απόδειξη δημοκρατικών ευαισθησιών του δημάρχου, ενώ άλλα σχόλια αναφέρουν ότι οι απόψεις του κ. Παλουκίδη ήταν «άγνωστες» και αποκαλύφθηκαν πριν μια βδομάδα.

Πρόκειται για ένα ακόμη φτηνό «θέατρο» και από το γεγονός απουσιάζει κάθε δικαίωμα επίκλησης «δημοκρατικών αντανακλαστικών» δεδομένου ότι το επίμαχο επεισόδιο έγινε την Δευτέρα 24 Μαΐου.

Η αντίδραση του Δημάρχου (για αντίδραση της παράταξης ούτε λόγος) έδειξε περισσότερο υπολογισμό, παρά «ευαισθησίες» περί δημοκρατίας.

«Θα πάω στην Αθήνα και όταν γυρίσω θα πούμε με τον φίλο αντιδήμαρχο κάποια πράγματα», είπε.

Μεσολάβησε μια ολόκληρη εβδομάδα μέχρι να συναντηθούν, κατά την οποία  είναι άγνωστο πόσες και ποιες διαβουλεύσεις μεσολάβησαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωση του Δήμου δεν αναφέρονται οι λόγοι που ο Δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση του αντιδημάρχου. Και φυσικά παραμένει άγνωστο τί μεσολάβησε το Σαββατοκύριακο μέχρι να αποφασίσει σχετικά ο κ. Παλουκίδης.

Με απλά λόγια ο κ. δήμαρχος ζήτησε μεν την παραίτηση του αντιδημάρχου, αλλά του άφησε το περιθώριο να το σκεφτεί.

Όσο για την ανακοίνωση του Δήμου, είναι ενδεικτική:

Παραίτηση Αντιδημάρχου Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Βέροιας

Κατόπιν συνάντησης του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, με τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης και Κτηματολογίου, Κωνσταντίνο Παλουκίδη, το πρωί του Σαββάτου 29 Μαΐου 2021, ζητήθηκε από τον Δήμαρχο η παραίτηση του κ. Παλουκίδη από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου. Η παραίτηση κατατέθηκε εγγράφως σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου 2021. O Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Παλουκίδη για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ