Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «Διαδραστικό Εργαστήρι Έκφρασης της 3ης ηλικίας» του «ΕΡΑΣΜΟΥ»

 

Δηλώσεις συμμετοχών έως και 11 Ιουνίου 2021

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όσους ηλικιωμένους συμπολίτες μας (γυναίκες και άνδρες) επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «Διαδραστικό Εργαστήρι Έκφρασης της 3ης ηλικίας», δράση που υλοποιείται με δωρεά από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί. 

Στόχος του εργαστηρίου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμμετεχόντων, μέσω της βελτίωσης της σωματικής, κοινωνικής και συναισθηματικής τους υγείας, σε έναν κύκλο βιωματικών σεμιναρίων 12 συναντήσεων, συναφούς θεματολογίας με τα προβλήματα της 3ης Ηλικίας, με εκφραστικά εργαλεία το ρυθμό, τη μελωδία, την κίνηση και τον αυτοσχεδιασμό. Με τη λήξη του εργαστηρίου,  η εμπειρία των συμμετεχόντων θα διαδραματιστεί μέσα από ένα μουσικό-θεατρικό δρώμενο, με πρωταγωνιστές  τους ίδιους τους. Η συγκεκριμένη δράση φιλοδοξεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα,  τη φαντασία αλλά και την εξάσκηση της μνήμης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στα γραφεία του «Έρασμου» (Μ. Αλεξάνδρου 17, Βέροια), στο τηλ. 23310 74073 (Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-14.000 ή στο mail: erasmos.veria@gmail.com, το αργότερο έως και 11 Ιουνίου 2021.


 

Με τιμή για το ΔΣ
Η Πρόεδρος

Γεωργία Φωστηροπούλου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ