«Κύριε Ταβούσογλου, τα πομακοχώρια είναι Ελληνικά, δεν είναι τουρκοχώρια»

 


Η ανάρτηση είναι από το προφίλ Αίσε Ιμαμ Θράκης. Απευθύνεται προς τον κ. Ταβούσογλου και υπογραμμίζει: «Είμαστε Ελληνικά Πομακοχώρια και όχι τουρκοχώρια»!!!

Δημοσιεύουμε το κείμενο αυτούσιο, με το συντακτικό και την ορθογραφία της δημοσίευσης, όχι για να εκθέσουμε την κυρία που δημοσιεύει, αλλά για να στείλουμε το μήνυμα της εγκατάλειψης και της ανοησίας να «χαρίσουμε» του Πομάκους στους Τούρκους.

Μια άλλη αντιμετώπιση είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη…

 

Καλημέρα Ελλάδα μάς μολης Τώρα από το σπίτι μού βλέπετε κύριε τσαβουσγλου όταν ενωθούμαι εμείς η Έλληνες πομάκη μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να θυμάστε κυρίες τσαβουσγλου ότι έσης και το θίασο σας είστε ανεπιθύμητη εδώ στη Θράκη μάς είμαστε ελληνικά πομακοχωρια και όχι τουρκοχώρια την άλλη φορά καλό θα ήταν να έχετε υπόψη σαν κάθε ένας από εσάς όταν σκέφτητε να έρθετε γενικός είστε ανεπιθύμητη στη Θράκη μάς το τονίζω αυτό αρκετή ζημιά έχετε προκαλέσει ήρθε καιρός να σάς σταμάτησουμε. Λίγα τα ψωμιά σάς εδώ ποία με λένε αίσε Ιμαμ από τα ελληνικά πομακοχωρια της Θράκης και όχι τουρκικά εδώ είναι Ελλάς και έτσι θα παραμένει Θράκη ελληνική γη και όχι τουρκική καλημέρα και πάλη αγαπημένη μου μάνα πατρίδα Ελλάδα ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ