Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας

 

Όταν σου δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία μην τη χάσεις!!!


Επειδή τα πράγματα αλλάζουν και μαζί τους κι εμείς, επειδή οι απαιτήσεις αυξάνονται και πρέπει να τις προλάβουμε, επειδή μπορεί να το χρειάστηκες και να μην το είχες, ήρθε η ώρα για το βήμα που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου.

Δώσε στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία, στη γνώση, στην εργασία, στην ζωή και έλα να μας βρεις, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Νάουσα.

Εδώ, σε ευχάριστό κλίμα που σέβεται τις ανάγκες σου, χωρίς εξετάσεις και μόνο σε δύο χρόνιααποκτάς απολυτήριο Γυμνασίου! Για την δουλειά που ονειρεύτηκες και δεν μπορούσες να κάνεις χαρτιά, για να βοηθάς το παιδί με τα μαθήματα του σχολείου, για να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου, για νέους φίλους και δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου σου, πάρε την απόφαση να καθίσεις στα θρανία του πιο αγαπημένου σχολείου.

Δεν το λέμε μόνο εμείς, ρώτα αυτούς που κάθισαν πριν από εσένα. Όλοι μιλούν θερμά για το υποστηρικτικό και ευχάριστό περιβάλλον, τη γνώση που έρχεται και σε γεμίζει, τις όμορφες στιγμές και τα γλέντια μας, αλλά και πόσο τους βοήθησε το "χαρτί" στην δουλειά!

Σε περιμένουμε για την εγγραφή σου, κάθε απόγευμα 5-7μμ, στο χώρο των Γενικών Λυκείων, Φιλώτα Κόκκινου 1, στη Νάουσα. Μπορείς να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6986280541.

Πάρε την απόφαση να κάνεις κάτι όμορφο για σένα και δεν θα το μετανιώσεις!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ