Πρωτεΐνες My Protein VS Scitec Nutrition – Ποια Είναι Η Καλύτερη;

 

Η επιλογή της σωστής πρωτεΐνης για τις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες, μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση να πάρεις. Άλλωστε, υπάρχουν τόσες πολλές μάρκες στην αγορά, που είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη.

 

Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε 2 από τα μεγαλύτερα brands της παγκόσμιας αγοράς. Αυτά δεν είναι άλλα από την My Protein και την Scitec Nutrition. Πάμε λοιπόν να δούμε τις ιδιαιτερότητες του καθενός, αμέσως παρακάτω!

 

Λίγα λόγια για το brand My Protein

 

Myprotein - Wikipedia

Το My Protein, που ιδρύθηκε το 2004, είναι μια από τις πιο γνωστές μάρκες συμπληρωμάτων διατροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πρωτεΐνες του περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές επιλογές. 

Μερικές από τις πιο δημοφιλής, για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό ή κάνουν εντατικές προπονήσεις, είναι οι εξής:

  • Impact whey

  • Impact diet whey 

  • Impact whey isolate

  • Pea protein isolate 

 

Λίγα λόγια για το brand Scitec Nutrition 

 

Myprotein vs Scitec Nutrition USA: Side-by-Side Comparison

Η Scitec Nutrition ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως, με τις δικές της δυνατότητες παραγωγής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Μέσα σε διάστημα 20 ετών, το συγκεκριμένο brand έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες μάρκες συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη, διαθέτοντας αυτή τη στιγμή, περισσότερες από 700 παραλλαγές προϊόντων

 

Πρωτεΐνες και επιλογές γεύσεων

 

Όσον αφορά στις επιλογές των διαθέσιμων γεύσεων για τις πρωτεΐνες και τα 2 brands παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή γκάμα από διαφορετικές γεύσεις, που τους καθιστά δικαιολογημένα leaders στην αγορά. 

Η My Protein προσφέρει την επιλογή περισσότερων από 40 διαφορετικών γεύσεων για την πρωτεΐνη Impact Whey Concentrate, ενώ ακόμα και η έκδοση Isolate διαθέτει πάνω από 20 γεύσεις.

Η Scitec Nutrition από την άλλη, διαθέτει συνολικά περισσότερες από 135 διαθέσιμες διαφορετικές γεύσεις στα προϊόντα της, με το brand να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται συνεχώς, σε νέα προϊόντα και νέες γεύσεις.

 

Άρα τελικά ποια είναι η καλύτερη για να επιλέξω;

 

H απάντηση σε αυτό το ερώτημα, είναι πως τόσο οι πρωτεΐνες της My Protein, όσο και της Scitec Nutrition είναι εξαιρετικά συμπληρώματα, αφού δεν είναι τυχαίο ότι είναι τόσο αγαπητά από επαγγελματίες bodybuilders, αθλητές και fitness freaks, που έχουν κάνει την έρευνά τους διεξοδικά και γνωρίζουν ποια συμπληρώματα διατροφής φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα.

Σε τελική ανάλυση λοιπόν, η απόφαση θα παρθεί καθαρά με βάση τα προσωπικά σου κριτήρια, τις προτιμήσεις σου, αλλά και με βάση τους συγκεκριμένους στόχους που επιθυμείς να πετύχεις σωματικά.

 

Υπάρχει όμως ένας πιο απλός τρόπος για να αποφασίσεις!

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Active Body, θα ανακαλύψεις μια τεράστια ποικιλία από όλα τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής, όπως πρωτεΐνες σε προσφορές, κρεατίνες, αμινοξέα και πολλά άλλα, από όλα τα επώνυμα και αξιόπιστα brands!

Η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα των συνεργατών, είναι απόλυτα καταρτισμένη σχετικά με το κάθε συμπλήρωμα και τις ιδιότητες του, οπότε μπορεί σίγουρα να σε βοηθήσει να επιλέξεις, αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες! 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ