Σπόροι κάνναβης: Αγαπημένο προϊόν για τους συλλέκτες του είδους

 

Η κανναβιδιόλη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μας προσφέρει «απλόχερα» όλα τις ευεργετικές της ιδιότητες. Πέρα από τα κλασικά προϊόντα που μπορεί να έχει δοκιμάσει κανείς, είτε για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας είτε για να βοηθηθείς με θέματα άγχους, αυτά που ξεχωρίζουν περισσότερο αυτή την εποχή είναι οι σπόροι κάνναβης. Πάμε λοιπόν να μάθουμε κάποιες πληροφορίες γι’ αυτούς.

Στην Ελλάδα οι σπόροι κάνναβης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για συλλεκτική χρήση, σύμφωνα με την υπάρχουσα και ισχύουσα νομοθεσία. Ωστόσο έρχονται σε μεγάλη ποικιλία και σε μια μεγάλη πανδαισία αρωμάτων. Ποια είναι όμως τα είδη σπόρων κάνναβης;

strawberry-cbweed-800x800.jpg

Οι σπόροι κάνναβης χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους αυτόματους και τους θηλυκούς. Στην πρώτη περίπτωση επέρχεται παραγωγή φυτών που ανθίζουν από μόνα τους μετά από 2-4 βδομάδες. Στη δεύτερη περίπτωση, οι θηλυκοί σπόροι είναι 100% θηλυκά φυτά και αποτελούν ξεχωριστή ποικιλία που παράγουν μόνο άνθη. Ακόμη , ο τρόπος παραγωγής τους δεν τους επιτρέπει να περιέχουν καθόλου αρσενικά χρωμοσώματα.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν διαφορετικές περιεκτικότητες και μπορείς να τους βρεις σε δύο μεγάλες ποικιλίες κάνναβης, δηλαδή την Sativa και την Indica. 

Ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε κατηγορίες, brands και αρώματα όπως λεμόνι, φράουλα και πολλά ακόμη. Γνώρισε ξεχωριστά κομμάτια και ποικιλίες και εμπλούτισε τη συλλογή σου με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις τους καλύτερους σπόρους κάνναβης, επισκέψου το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα CBD Oil Shop και ανακάλυψε μια μεγάλη σειρά επιλογών που καλύπτουν ακόμη και τους πιο δύσκολους συλλέκτες του είδους!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ