Καναπέδες υπάρχουν πολλοί. Έχεις βρει όμως τον κατάλληλο για εσένα;

 

Κάθε καναπές είναι μοναδικός και εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Επίσης, κάθε χώρος είναι ιδιαίτερος και χρειάζεται τις δικές του προσαρμογές για να αναδειχθεί και να είναι παράλληλα λειτουργικός

Η αναζήτηση του ιδανικού καναπέ δεν είναι τόσο απαιτητική όσο πιστεύεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να μετρήσεις τις διαστάσεις του χώρου σου!

Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες προτάσεις με τους καλύτερους καναπέδες που μπορείς να προμηθευτείς αυτή τη στιγμή.

 

Τριθέσιοι και διθέσιοι καναπέδες


 

Ένα σαλόνι ολοκληρωμένο, αποτελούμενο από διθέσιο και τριθέσιο καναπέ, θα «γεμίσει» τον χώρο σου, χαρίζοντας του πολυτέλεια και στυλ και κλέβοντας τις εντυπώσεις. Διαθέτει αρκετό χώρο, ώστε να μπορούν να κάτσουν όλοι σου οι καλεσμένοι και δίνει στο σαλόνι σου χάρη, αλλά και πολλές επιλογές διάταξης των επίπλων.

 

Εντυπωσιακοί γωνιακοί καναπέδες


 

 

Επίλεξε έναν άνετο γωνιακό καναπέ και προσάρμοσέ τον στις ανάγκες σου! Αν ο χώρος σου το επιτρέπει, ένας γωνιακός καναπές έχει όλα αυτά που ζητάς: Άνεση, εργονομία και προσαρμοστικότητα! Συνδυάζοντας τα κομμάτια της επιλογής σου, μπορείς να δημιουργήσεις ένα καναπέ στα μέτρα σου, που θα καλύπτει τις ανάγκες σου και θα γίνει ο πρωταγωνιστής του χώρου σου.

 

Καναπέδες που δίνουν λύσεις 

Αν ο χώρος σου δεν σου επιτρέπει πολλά έπιπλα, έξυπνες και πρακτικές λύσεις θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Επίλεξε έναν εργονομικό καναπέ που μπορεί να μετατραπεί μέσα σε λίγα λεπτά σε άνετο διπλό κρεβάτι. Έτσι ο κάθε μικροσκοπικός χώρος αναδεικνύεται, χωρίς να «φορτώνεται» με πολλά έπιπλα!

 

Για να εξερευνήσεις όλες τις αμέτρητες επιλογές σε καναπέδες – και όχι μόνο – μπες τώρα στο istikbalkimerland.gr και βρες αυτό που αναζητάς!


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ