Ημαθία - Βεργίνα: Φόρος τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση 47 ετών από την Κυπριακή τραγωδία (βίντεο)

 

Στο πλαίσιο διοργάνωσης Πανελλαδικών Εκδηλώσεων Μνήμης και Απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής στους ηρωικώς πεσόντες υπέρ της Ελευθερίας διοργανώθηκε Εκδήλωση Μνήμης - Επιμνημόσυνη Δέηση το Σάββατο 17 Ιουλίου στο «Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας» στη Βεργίνα.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμό απηύθυναν, ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής Ημαθίας, Άγγελος Τόλκας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Ημαθίας, Ελένη Ψαρά, ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Σταματάρης, και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βορειοελλαδιτών Πολεμιστών ΕΛΔΥΚ 1974, Θανάσης Στάϊκος.

Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης έκανε ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασίλης Δημητριάδης.

Μετά το τέλος των χαιρετισμών και της κεντρικής ομιλίας, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, δηλώσεις στην κάμερα του Verianet έκαναν ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασίλης Δημητριάδης, ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελος Τόλκας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Ημαθίας, Ελένη Ψαρά.

 

Βεργίνα - Επέτειος Κυπριακής τραγωδίας 17/7/2021

 

*Φωτογραφίες θα βρείτε στο slider ακριβώς κάτω από τον τίτλο

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ