«Έφυγε» ο Θωμάς Κατσιαμάκας

 

«Έφυγε» για πάντα ο Θωμάς Κατσιαμάκας.  Στα 70 του χρόνια η εμβληματική μορφή στο χώρο του επιχειρείν και της κοινωνικής ζωής της Νάουσας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Άνθρωπος αυθόρμητος, ειλικρινής, ντόμπρος και αποφασιστικός, ξεκίνησε σαν «λαχαναγορίτης», όπως έλεγε ο ίδιος με περηφάνια και έστησε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες επεξεργασίας και εμπορίας νωπών λαχανικών και φρούτων.

Κιμπάρης και ανοιχτοχέρης, έδωσε πρόθυμα το παρόν και υπήρξε επί σειρά ετών στυλοβάτης της μεγάλης ομάδας της Νάουσας των μεγάλων επιτυχιών και των ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Τα τελευταία χρόνια η δίνη των εξελίξεων είχε εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο στην επιχειρηματική του δραστηριότητα και ήρθαν πολύ δύσκολες μέρες.

Όμως οι οικονομικοί δείκτες δεν αποτελούν κριτήριο επιτυχίας. Ο Θωμάς Κατσιαμάκας ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, γνήσιος, «παλιάς κοπής» και έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα. Με το μοναδικό του χιούμορ, τον αυθορμητισμό του και την καλώς νοούμενη «μαγκιά» του, να τα λέει «στα ίσια» και «έξω από τα δόντια»…

Αιωνία σου η μνήμη  Θωμά Κατσιαμάκα!!!

Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του

* Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 27 Ιουλίου  στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Νάουσας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ