Βέροια: «Ξέφραγο αμπέλι» το ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» - Νέο κρούσμα διάρρηξης – Κατέστρεψαν και αθλητικό υλικό

 

Για τέταρτη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» έγινε στόχος διαρρηκτών.

Αυτή τη φορά οι δράστες διέρρηξαν αρχικά το ξύλινο σπιτάκι στο οποίο φυλάσσεται ο εξοπλισμός της πρωταθλήτριας, Σοφίας Υφαντίδου. ‘Έσπασαν την πόρτα και πήραν ένα αγωνιστικό ακόντιο σημαντικής αξίας, το οποίο κατέστρεψαν καθώς το χρησιμοποίησαν σαν διαρρηκτικό εργαλείο!!!

Επόμενος στόχος ήταν το κυλικείο στο οποίο προέβησαν σε βανδαλισμούς, σπάζοντας τζάμια και κλειδαριές. Όπως φαίνεται, κίνητρο των δραστών δεν ήταν μερικά αναψυκτικά και τυρόπιτες, αλλά η πρόκληση ζημιών για την ικανοποίηση των όποιων ενστίκτων τους.

«Ξέφραγο αμπέλι», ανύπαρκτη φύλαξη, αναζητούνται οι αρμόδιοι….


Το πρόβλημα με τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων και φθορών δεν δείχνει να ανησυχεί τους «αρμόδιους». Παρ’ όλο που σημειώθηκαν άλλα τρία κρούσματα μόλις σε λίγες μέρες, δεν πάρθηκε κάποιο μέτρο, με αποτέλεσμα οι άμεσα θιγόμενοι να προσπαθούν από μόνοι τος να διαφυλάξουν τα υπάρχοντά τους.

Μετά και το τέταρτο κρούσμα αναζητήθηκαν οι «αρμόδιοι», αλλά – πιθανόν λόγω Σαββατοκύριακου – αναζητούνται ακόμη.

Η φύλαξη των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως δείχνουν και τα κρούσματα, είναι ανύπαρκτη με συνέπεια να γίνεται εύκολος και διαρκής στόχος δραστών.

Υποτίθεται ότι υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης του χώρου, αλλά οι φερόμενες κάμερες είτε δεν λειτουργούν, είτε δεν καταγράφουν σωστά με συνέπεια να κυκλοφορεί όποιος θέλει, όποτε θέλει ανενόχλητος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ