Βέροια - Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου: Πριν τις κάλπες στα δικαστήρια; (βίντεο)

 

Η αναφορά του Κυριάκου Θεοδωρίδη σε μια «έκθεση» και η φράση του Αντώνη Μαρκούλη ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, έδωαν τα προμηνύματα για το άμεσο και απώτερο μέλλον και αυτά που ενδεχομένως επακολουθήσουν στον έτσι κι αλλιώς, πολύπαθο Δήμο Βέροιας.

Κατά τα άλλα η συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας δεν διέφερε σε πολλά από τις «γνωστές» προηγούμενες ανάλογες διαδικασίες.

Σε βασικά στοιχεία μάλιστα, όπως το ύφος και τη νοοτροπία, δεν διέφερε καθόλου…

Η παράταξη της πλειοψηφίας θεωρεί ότι έχει ήδη κερδισμένες και τις επόμενες εκλογές, οπότε έχει κάθε λόγο να αισθάνεται και λίγο ως «αφεντικό», με ό,τι σημαίνει αυτό, η εταίρος στην εξουσία εκφράζει με κάθε ευκαιρία την αγαστή συνεργασία με τον «δήμαρχό μας» και η αντιπολίτευσης – εκείθεν τη κ. Μπατσαρά – αναζητά το «βηματισμό» της και τη δυνατότητα να εκφραστεί μέσα σε χρόνους ασφυξίας.

Τα θέματα που τέθηκαν από την αντιπολίτευση αντιμετωπίστηκαν περίπου ως «ζηλόφθονη παρεκτροπή» (είναι χαρακτηριστική η στιχομυθία Κορωνά – Μιχαηλίδη), άπαντες της διοίκησης υπεραμύνθηκαν την ορθότητα των ενεργειών τους και το επιτυχές του έργου τους και η σεμνή τελετή έληξε αφού πρώτα επιτεύχθηκε η με 25 ψήφους αγορά του οικοπέδου του πρώην σχολείου Τσαλέρα.

Όλη η συνεδρίαση μεταδόθηκε απ’ ευθείας από το Verianet

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε για να αποκομίσετε τα δικά σας αντικειμενικά συμπεράσματα

Βέροια Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου - προ ημερήσιας διάταξης 23/8/2021

 

2021 08 23 Βέροια Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου - θέματα ημερήσιας διάταξης 23/8/2021

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ