ΣΟΦΨΥ Ημαθίας: Συναυλία με τον “Μπούσουλα” στο Θέατρο Άλσους στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας (20/9/21)

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Φέτος, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ο γιορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας έχει θέμα «Η Ψυχική Υγεία σε έναν Ανισο Κόσμο».

Όπως γνωρίζετε ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας τα τελευταία χρόνια οργάνωνε διάφορες εκδηλώσεις στην πόλη μας τη μέρα αυτή, με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας γύρω από το θέμα αυτό και τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας.

Φέτος, λόγω της πανδημίας του COVID-19 και των περιοριστικών μέτρων, δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις που είχαμε σχεδιάσει και προγραμματίσει σε κλειστό χώρο. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι για τη μέρα αυτή. 

Ετσι , λόγω και των πιθανών δύσκολων καιρικών συνθηκών του Οκτωβρίου, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. στο Θέατρο Αλσους «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» οργανώνουμε συναυλία με το μουσικό σχήμα «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ» και τη συμμετοχή πολλών τοπικών καλλιτεχνών. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με πρόσκληση και με προαιρετική ενίσχυση του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας. 

Φυσικά και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι απαραίτητα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα σημεία διάθεσης των δωρεάν προσκλήσεων.

Σας καλούμε όλους, που μας στηρίξατε και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να βρεθούμε όλοι μαζί αυτή τη βραδιά να απολαύσουμε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που θα προσφέρουν ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ και πολλοί εθελοντές καλλιτέχνες της περιοχής μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

 

Το Δ.Σ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ