Βέροια: Ένας δήμος – ανέκδοτο….

 

Επειδή τονίστηκε και υπογραμμίστηκε σε όλους τους τόνους η κατάσταση με τις αόρατες πλέον διαβάσεις πεζών μέσα στη Βέροια, η απίστευτη δημοτική αρχή έσπευσε να βάψει μια διάβαση πεζών στην είσοδο του χωριού Ασώματα!!!

Όμως το ανέκδοτο δεν τελειώνει εδώ… Από εδώ αρχίζει…

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η διάβαση ξεκινάει από… ντουβάρι και καταλήγει σε …χαντάκι!!!

Θα πείτε, πόσοι περνάνε από το σημείο πεζοί; Ούτε πέντε άτομα την ημέρα.. Οπότε δικαιολογείται το γεγονός… Μπορούν κάλλιστα διασχίζοντας κάθετα το δρόμο να μπαίνουν μέσα στο αυλάκι – έτσι για γούστο – ή αν περνάνε αντίστροφα να πηγαίνουν τοίχο-τοίχο, όπως λέει και το γνωστό άσμα..

Όλα αυτά συμβαίνουν στον πολύπαθο δήμο Βέροιας του οποίου ο δήμαρχος αναζητείται… Όχι όμως και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ο «παντός καιρού» ο οποίος έχει πάρει πιο πολλές πόζες κι έχει φωτογραφηθεί περισσότερες φορές ακόμη και από τη …Μαντόνα!!!

Προλαβαίνει επίσης να συγχαρεί τους πάντες μέσω fb, το οποίο έχει γεμίσει με «συγχαρητήρια» και «μπράβο», ασχέτως αν στην βιασύνη του μπερδεύει τις χαρές με τις …κηδείες…

Όσο για τον δήμαρχο, αυτός μάλλον ετοιμάζει τα σχέδια του για την ανακατάληψη της τοπικής εξουσίας… Παρά το λούσιμο με «δεν ντρέπεσαι» που τους στόλισε προσφάτως – πρώην πλέον – μέλος της δημοτικής του ομάδας. Ο οποίος αποκάλυψε τα απίστευτα που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες και τις «άτυπες» διαβουλεύσεις για το μοίρασμα των καρεκλών και των αντιμισθίων…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ