Χαμός στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ – Χίος σε Παραδείση: «Μας έχεις πρήξει τ’ α@@@@@@!!!» (βίντεο)

 

Χαμός στο δελτίο ειδήσεων της ΑΡΤ τηλεόρασης το βράδυ της Παρασκευής. Ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε  από την σύνδεση που είχε, λέγοντας απευθυνόμενος προς την παρουσιάστρια του δελτίου, Σοφία Παραδείση: «Μας έχεις σπάσει τ’ α@@@@@»

Ο κ. Χίος ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωση τη ίδρυση κόμματος και την συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν, είχε τακτική παρουσία στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, το οποίο το κανάλι το ονομάζει «εκρηκτικό», κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Τα μαύρα σύννεφα στις σχέσεις των δύο φάνηκαν τον τελευταίο καιρό με την κ. Παραδείση να μην κρύβει πολύ συχνά τη δυσφορία της για τις απόψεις και τις κρίσεις του τακτικού φιλοξενούμενου του δελτίου.

Πριν μια βδομάδα οι τόνοι ανέβηκαν πάρα πολύ, αλλά η σύνδεση παρέμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας αφορμή για σχόλια.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, πριν την σύνδεση με τον κ. Χίο, το δελτίο είχε τηλεφωνική συνομιλία με γνωστή ποινικολόγο για το θέμα των γυναικοκτονιών.

Αμέσως μετά έγινε σύνδεση με τον κ. Χίο. Οι τόνοι ανέβηκαν αμέσως όταν ο κ. Χίος είπε ότι η καλεσμένη και φιλοξενούμενη στο δελτίο, στο παρελθόν (πριν 20 χρόνια) είχε καταδικαστεί και εκτίσει ποινή για εμπορία βρεφών!!!

Η κ. Παραδείση αντέδρασε ζητώντας από τον τακτικό καλεσμένο-σχολιαστή να περάσει στα άλλα θέματα της επικαιρότητας, αλλά ο κ. Χίος επέμεινε. Ζήτησε και παρενέβη η ποινικολόγος και την ώρα που μιλούσε ο κ. Χίος τη ρωτούσε αν όντως είχε καταδικαστεί… Αντέδρασε η κ. Παραδείση και η ένταση κορυφώθηκε όταν ο κ. Χίος την χαρακτήρισε για δημοσιογραφική ασχετοσύνη και ότι δεν έχει όρεξη να βλέπει τα μούτρα της…

Αμέσως μετά πέταξε έξαλλος το μικρόφωνο λέγοντας «Μας έχεις σπάσει τ’ α@@@@!!!!

«Εεεεε… εδώ είναι τηλεόραση», διαμαρτυρήθηκε ο παρουσιαστής του δελτίου, αλλά το κακό είχε γίνει…

Η κ. Παραδείση προσπάθησε να φανεί ψύχραιμη και επιχείρησε να συνεχίσει το δελτίο, αφήνοντας «μπηχτές» για τον Στ. Χίο και από το κοντρόλ την ενημέρωσαν για ...διαλειμμα

Δείτε το βίντεο

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ