Δικηγορικός Σύλλογος; Βέροιας: Επίπεδο, αξιοπρέπεια και ήθος… Από κοινού δήλωση των δύο «αντιπάλων» των επαναληπτικών εκλογών (βίντεο)

 

Από κοινού δήλωση έκαναν οι «αντίπαλοι» των επαναληπτικών εκλογών για το αξίωμα του Προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο Φώτης Καραβασίλης και ο Γιώργος Χατζόγλου, πρώτος και δεύτερος με ελάχιστη διαφορά, στην πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου, έκαναν από κοινού δήλωση η οποία ολοκληρώθηκε με μια εγκάρδια χειραψία.

Η τρίτη σε ψήφους, Φωτεινή Κύρτσιου αρνήθηκε πολύ ευγενικά την πρόσκληση για για πρώτη δήλωση, λέγοντας ότι μετά την ανακοίνωση και των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων για το ΔΣ, θα υπάρξει ανακοίνωση εκ μέρους όλου του ψηφοδελτίου της.

Πάντως οι δύο πρωτεύσαντες, Φώτης Καραβασίλης και Γιώργος Χατζόγλου δε λησμόνησαν να εκφράσουν την εκτίμησή τους προς την υποψήφια πρόεδρο.

Σημειώνεται ότι κατά την εκλογική αναμέτρηση της 28ης Νοεμβρίου κανείς από τους τρεις υποψήφιους δεν έλαβε την απαιτούμενη απόλυτη πλειοψηφία. Ο Φώτης Καραβασίλης έλαβε 97 ψήφους, ο Γιώργος Χατζόγλου 94 και η Φωτεινή Κύρτσιου 59.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας θα αναδειχθεί στην επαναληπτική ψηφοφορία στις 5 Δεκεμβρίου


Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας - Από κοινού δήλωση Καραβασίλη Χατζόγλου (28/11/2021)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ