Μόνο στη Νάουσα άλλαξε ο πρόεδρος – Παρέμειναν οι ίδιοι σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

 

Ειδικές συνεδριάσεις για την ανάδειξη των προεδρείων και μελών επιτροπών πραγματοποιήθηκαν – όπως και σε όλους τους Δήμους της χώρας – στους τρεις Δήμους του νομού.

Στο δήμο Βέροιας δεν υπήρξε καμιά αλλαγή καθώς πρόεδρος αναδείχθηκε ο Άρης Λαζαρίδης, α ντιπρόεδρος ο Δημήτρης Πυρινός και γραμματέας ο Μιχάλης Σουμελίδης

Στην  Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος είναι ο Στέλιος Ασλάνογλου και μέλη οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης. Λάζαρος Ασλανίδης, Άρης Λαζαρίδης, Δημήτρης Πυρινός, Γιώργος Μιχαηλίδης και Κυριάκος Θεοδωρίδης


Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος ο Ηλίας Τσιφλίδης και μέλη οι Στέλιος Ασλάνογλου, Λάζαρος Ασλανίδης, Θανάσης Σιδηρόπουλος, Κώστας Ρίζος, Συρμούλα Τζήμα, Γιώργος Γουλτίδης, Πετρίνα Μουχτάρη, Δημήτρης Τσανακτσίδης

 

Στο δήμο Νάουσας νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Βασιλείου, αντιπρόεδρος παρέμεινα ο Σταύρος Ζάχος και γραμματέας ο Σταύρος τσέλιος ο οποίος ταυτόχρονα δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας»

Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος ορίστηκε από τον Δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα η αντιδήμαρχος Δώρα Μπαλτατζίδου και μέλη οι αντιδήμαρχοι Παύλος Αδαμίδης και Χρήστος Βασιλειάδης . Μετά από ψηφοφορία εκλέχθηκαν οι:Δημήτρης Θανασούλης, Γιώργος Τασιώνας, Θόδωρος Δουλδούρης, Σταύρος Βαλσαμίδης, Αγγελάκης Λακηνάνος και Σταύρος Τσέλιος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τριανταφύλλου και μέλη οι αντιδήμαρχοι Δώρα Μπαλτατζίδου και Δημήτρης Θανασούλης. Μετά από ψηφοφορία εκλέχθηκαν οι: Βασίλης Τζουβάρας, Αντώνης Καραγιαννίδης, Δέσποινα Λαζαρίδου, Νίκος Κουτσογιάννης, Αλέξανδρος Χατζηιωαννίδης και Γιάννης Παρθενόπουλος.

Στο Δήμο Αλεξάνδρειας πρόεδρος επανεκλέχθηκε η Όλγα Μοσχοπούλου με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Ματσούκα και γραμματέα τον Γιώργο Μαντζώλα


Στην Οικονομική Επιτροπή, πρόεδρος παραμένει ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, με μέλη τους αντιδημάρχους Στέφανο Δελιόπουλο και Στέφανο Δριστά και τους δημοτικούς συμβούλους Όλγα Μοσχοπούλου, Σωτήρη Τόκα, Γιάννη Κιρκιλιανίδη, Μανώλη Παπαδόπουλο, Ιερεμία Κιοσέογλου και Μιχάλη Χαλκίδη.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, πρόεδρος ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Νίκος Σαρακατσιάνος και μέλη οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Δριστάς και Θανάσης Κούγκας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Τόκας, Θανάσης Παντόπουλος, Δημήτρης Συρόπουλος, Όλγα Καστανά, Παρασκευάς Στυλιανίδης και Ελένη Λαφαζάνη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ