Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 13 έως 18 Ιανουαρίου

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

 

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «H προσδοκία των εθνών, ο Χριστός» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Ιωάννου του Καλυβίτη, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο, όπου θα τελέσει το εξάμηνο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κινσάσας κυρού Νικηφόρου. 

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίουτο πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας και στην Ιερά Λιτανεία.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ