Θέλεις να ψωνίζεις έξυπνα τα ρούχα σου; Δες αυτές τις 3 συμβουλές

 

Για τις περισσότερες γυναίκες η εμπειρία των αγορών είναι υπέροχη. Μας αρέσει να κοιτάζουμε τα ρούχα που υπάρχουν στις βιτρίνες, αλλά και στα e-shops, να τα δοκιμάζουμε και να καταλήγουμε σε όσα μας αρέσουν περισσότερο. Αν σου αρέσουν τα ψώνια όσο αρέσουν και σε εμάς, είμαστε σίγουρες ότι θέλεις να κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις την εμπειρία και να κάνεις καλύτερες αγορές. Γιατί μπορεί να μην έχεις βρει ακόμη τον τρόπο ώστε να είσαι απόλυτα ευχαριστημένη από τα ψώνια σου. 

Τι μπορείς να κάνεις

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις κάπως τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζεις για ρούχα. Εδώ θα δούμε μερικά από αυτά. 

  1. Δες τι υπάρχει στην ντουλάπα σου

Πριν πας για τα ψώνια σου, είναι σημαντικό να δεις τι υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποια είναι τα κομμάτια που χρειάζεσαι οπωσδήποτε. Μήπως έχεις αμέτρητα τζιν και χρειάζεσαι περισσότερες φούστες γυναικείες; Ή μήπως ένα απλό μαύρο φόρεμα λείπει από την ντουλάπα σου; Εκτός αυτού, θα μπορέσεις να δεις με τι θα συνδυάσεις το ρούχο που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Για παράδειγμα, οι γυναικείες φούστες, ανάλογα και με το στυλ τους, συνδυάζονται πολύ εύκολα τόσο με μπλούζες όσο και με πουκάμισα, αλλά και αθλητικά ή πιο επίσημα στυλ παπουτσιών. Οπότε είναι ένα καλό παράδειγμα ρούχου που μπορείς να αξιοποιήσεις με διαφορετικούς τρόπους και που είναι καλή ιδέα να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Επίσης, αν είναι πιο αεράτες, είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, γιατί δεν περιορίζουν τις κινήσεις σου και δεν σε ζεσταίνουν. Γι’ αυτό είναι και μια καλή εναλλακτική αν έχεις ήδη πολλά παντελόνια.

  1. Πήγαινε για ψώνια με τη σωστή παρέα (ή και μόνη)

Είναι λογικό να θέλεις να περάσεις μια διασκεδαστική μέρα, κάνοντας ψώνια με τις φίλες σου. Απλώς πρέπει να προσέξεις να διαλέξεις τη σωστή παρέα για τον εξής λόγο: Μπορεί εκείνες να έχουν άλλο όριο στο budget τους και να θεωρούν λογικές άλλες τιμές σε σχέση με αυτές που έχεις εσύ κατά νου. Έτσι, μπορεί να καταλήξεις να αγοράσεις περισσότερα ή πιο ακριβά πράγματα. Ή ακόμη και ρούχα που δεν ανταποκρίνονται στο στυλ σου τελικά. Αν νιώθεις πως οι φίλες σου μπορεί να σε επηρεάσουν, είναι καλύτερο να πας μόνη για ψώνια. 

  1. Βγες από τα συνηθισμένα (ή και όχι)

Μην κάνεις πάντα τις συνηθισμένες για εσένα επιλογές. Είναι σημαντικό να ενσωματώσεις και να δοκιμάζεις διαφορετικά στυλ στην ντουλάπα σου, δεδομένου, φυσικά, ότι τα καινούργια κομμάτια που θα διαλέξεις δεν θα μείνουν αφόρετα. Αν πιστεύεις ότι οι πειραματισμοί δεν είναι για εσένα, τότε, για να είσαι ικανοποιημένη από τα ψώνια σου, είναι καλύτερο να κάνεις επιλογές που ανταποκρίνονται στο στυλ σου και που σου προσφέρουν σίγουρη άνεση. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ