Ημαθία: Αποκλεισμένο το Σέλι – Χωρίς ηλεκτρικό και επικοινωνίες

 

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει στο προφίλ του ο Γιώργος Φαρσαρώτος, η έντονη χιονόπτωση προκάλεσε εκτεταμένες ζημίες στο Σέλι.

Όπως αναφέρει, υπάρχει εκτεταμένη η βλάβη στην ηλεκτροδότηση του Σελιου., με τα καλώδια να έχουν κοπεί από τα κλαδιά των δέντρων που έσπασαν λόγω βάρους.

Λόγω της βλάβης δεν υπάρχει ηλεκτροφωτισμός και δεν λειτουργούν τα συστήματα θέρμανσης, εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο της ξυλόσομπας και των τζακιών.

Επικοινωνία υπάρχει μόνο με την Τροχαία η οποία έχει αποκλείσει την πρόσβαση προς το Σέλι, μετά την Κουμαριά

Ο κ. Φαρσαρώτος συμβουλεύε, όσοι έχουν συγγενείς στο Σέλι να σπεύσουν να τους μεταφέρουν.

Αναφέρει στη δημοσίευσή του:

Επειδή η χιονόπτωση συνεχίζεται και η θερμοκρασία κατρακυλάει συνέχεια καλό θα είναι όσοι έχετε συγγενείς επάνω που δεν έχουν θέρμανση να ανεβείτε να τους κατεβάσετε.Με την προϋπόθεση ότι θα επικοινωνήσετε πρώτα με την Τροχαία μία και η Τροχαία έχει κλείσει αυτη την ωρα το δρόμο προς Σελι για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα και πιθανους εγκλωβισμους.

.Συγγενείς ατόμων ομως που βρίσκονται επάνω μπορούν να περάσουν για να τους κατεβάσουν.Να αναφέρω μόνο ότι πριν κόψει η Τροχαία την κυκλοφορία προς Σέλι υπήρχε μποτιλιάρισμα από οχήματα που ήθελαν να ανέβουν για βόλτα στο Χωριό........Δυστυχως ούτε τηλέφωνα σταθερά / κινητά λειτουργούν επάνω ούτε φυσικά υπάρχει ίντερνετ για να επικοινωνησουμε ,ενημερωνοντας τους, αυτους που παραμενουν στο Σελι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ