Λευτέρης Αβραμόπουλος: Η χρονιά ξεκίνησε με ευχάριστα νέα για τη Δομή Φιλοξενίας της Βέροιας - Ενισχύθηκε με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων

 

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ευχάριστα νέα για τη Δομή της Βέροιας. Όπως αναφέρει ο Διοικητής της Δομής Φιλοξενίας/Προσωρινής Υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών Βέροιας, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε δεκτό το αίτημα για ενίσχυση με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και ενέκρινε ενενήντα έξι (96)θέσεις για τη Δομή.

Η επιλογή και οι προσλήψεις έγιναν με απόλυτη διαφάνεια μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες και με βασικό κριτήριο μοριοδότησης την εντοπιότητα. Άνοιξαν ενενήντα έξι (96) νέες θέσεις εργασίας σε μια μικρή πόλη, όπως η Βέροια, και δόθηκε η δυνατότητα στις ανάλογες οικογένειες να εξασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Παράλληλα εξασφαλίζεται η άρτια λειτουργία της Δομής με κάλυψη αναγκών φύλαξης, καθαριότητας, αλλά και υπηρεσιακών υπαλλήλων υποδοχής.
 

«Ως Διοικητής της Δομής θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Μετανάστευσης κ. Νότης Μηταράκης και όλη την ηγεσία του Υπουργείου για την ευαισθησία που δείχνουν και τη συνεχή στήριξη που μας παρέχουν. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους πονεμένους που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Και με αυτόν τον τρόπο τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να το βρουν…»

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ