Η επιτολή του Σειριου Μηχανική και Μαθηματικά - Γράφει ο Ακεψιμάς Αποστολίδης

 

Σαν μηχανικός πάντα μου άρεζε να μελετώ και να παρατηρώ διάφορα φυσικά φαινόμενα. Σύμφωνα με την μηχανική τα πάντα έχουν εξήγηση. Οι αρχαίοι έλληνες έδιναν πάντα μια εξήγηση ακόμα και στα  ποιο ανεξήγητα φαινόμενα.. Για να καταλάβουμε ολο αυτό το φαινόμενο << Επιτολη του Σειριου >> πρέπει να κατανοήσουμε τι ακριβώς είναι  η ΕΠΙΤΟΛΗ τι ο ΣΕΙΡΙΟΣ τι είναι τα ΡΕΥΣΤΑ και τι το ΔΥΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . 

Ας το αναλύσουμε..

Η λέξη επιτέλλω αρχαία ελληνική λέξη  αρχαία ελληνική ἐπιτέλλω συνώνυμη λέξη του Ανατέλλω  μόνο που η λέξη αυτή την χρησιμοποιούμε μόνο για τον ήλιο. 

Ο Σείριος είναι σαφώς το λαμπρότερο αστέρι στον ουρανό . Το όνομα του σημαίνει φωτεινός στην ουσία όμως είναι 2 αστέρια και όχι ένα .Γιατι όμως είναι το λαμπρότερο αστέρι? Γιατί όσο περνά ο καιρός το αστέρι αυτό πλησιάζει σιγά σιγά τον ηλιο .Μαζί με τον Πρόκυνα και τον Μπετελγκέζ σχηματίζουν ένα φωτεινό τρίγωνο που έχει την ανεπίσημη ονομασία «Χειμερινό τρίγωνο»

Εγώ ο τυχερός αυτό το τρίγωνο ειδικά το χειμώνα έτυχε να το δω άπειρες φορές από τις πλαγιές του Όλυμπου 

Αν παρατηρήσουμε την κίνηση αυτή του Σειρίου προς τον ήλιο θα καταλάβουμε την ενεργεία αυτή . Και ότι κινείται παράγει ενεργεία . Η ενεργεία αυτή είναι κοντά στην γη επομένως όλο αυτό απορροφάται από την γη ανθρώπους  .

Τι είναι λοιπόν η επιτολή του Σειρίου 

Όπως ειχα πει πριν η λέξη επιτολή σημαίνει ανατέλλω για την Ηλιο . Στην παρούσα φαση όμως δεν μιλάμε για επιτολή Ήλιου αλλά του Σειρίου. Το μόνο σίγουρο στο φαινόμενο αυτό από ότι μας λένε και οι σύγχρονοι αστρονόμοι είναι ότι τα άστρα ανήκουν στο δυαδικό σύστημα. Τι σημαινει αυτό? Ότι πριν δημιουργηθούν τα άστρα υπήρξαν διπλά νεφελώματα. Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να προσέξουμε και να δούμε και να αναρωτηθούμε << ποιο είναι το ταίρι του Ήλιου?   Του φεγγαριού ?   Σύμφωνα με έρευνες το ταίρι του Ήλιου είναι ο Σείριος. Τρομερό?

Αν δεχτούμε ότι ο ήλιος είναι πηγή Ζώης τότε η γης οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σείριο.       

Κατά την διάρκεια λοιπόν του φαινόμενου αυτού  έχουμε δυο ήλιους που εμφανίζονται την ιδία χρονική στιγμή. Τεραστία ενέργεια απελευθερώνεται και καταλήγει στο βασικό συστατικό και των 2 ήλιων το Νερό . Το νερό αλλάζει χρώμα καθώς η ενέργεια είναι τεράστια. Εκείνη την ώρα  υπάρχει ένας συντονισμός ψυχής νερού και των 2 ήλιων. Το σώμα μας αναγνωρίζει το θαλασσινό νερό στην αρχική του κατάσταση και δεν είναι αλμυρό. Ουσιαστικά όμως πρέπει να δούμε το φαινόμενο αυτό ως της κοσμικής γέννησης. Είναι το φαινόμενο της απολυτής ελευθερίας μας. Από μετρήσεις ενεργειακές που έχουν γίνει και έχω συμμετάσχει σε αυτές ως μηχανικός έχουμε παρατηρήσει ότι κατά την διάρκεια του φαινόμενου αυτό  στους ναούς του Απόλλωνα η ενέργεια φτάνει στα ύψη. Δεν φτάνει να το δοκιμάσετε και εσείς    

 Ο Ακεψιμάς Αποστολίδης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός  Έργων  .και αρθογραφει σε διάφορα περιοδικά .    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ