Εκμεταλλεύονται την συνείδησή μας

641Οικολογικές λάμπες στη διπλάσια τιμή
Αυτές οι λάμπες κοστίζουν στη Γερμανία 2,99 Ευρώ ενώ στην Ελλάδα 4,99 Ευρώ. Ναι, δεν καταλάβατε λάθος! Πωλούνται από την ίδια εταιρεία.

Εκμεταλλεύονται την συνείδησή μας!
Αυτές οι οικολογικές λάμπες κοστίζουν στη Γερμανία 2,99 Ευρώ ενώ στην Ελλάδα πωλούνται από την ίδια αλυσίδα καταστημάτων σχεδόν στη διπλάσια τιμή (4,99 Ευρώ).
Βεβαίως και αντιλαμβανόμαστε ότι το προϊόν αυτό πρέπει να μεταφερθεί από την Γερμανία στην Ελλάδα και ότι από την μεταφορά προκύπτουν έξοδα. Οχι όμως αυτής της τάξης. Εδώ πρόκειται για ξεκάθαρη εκμετάλλευση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών και βέβαια πάντα υπό την προστασία του ελληνικού κράτους και των μονοπωλείων που λυμαίνονται την αγορά και την τσέπη των πολιτών. 
Κύριοι υπεύθυνοι της Επιτροπής Ελέγχου της Αγοράς, εσείς οι 500 που προσληφθήκατε τον Δεκέμβριο του 2008 για να ελέγξετε την αγορά και για να προστατέψετε τα συμφέροντα των πολιτών αυτής της χώρας, αυτά δεν τα βλέπετε;
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους Έλληνες να διαμαρτυρηθούν και να σταματήσουν να ψωνίζουν από τα καταστήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας.
Επίσης καλεί την διεύθυνση της γερμανικής επιχείρησης να μειώσει όλες τις τιμές των προϊόντων της στο επίπεδο των τιμών που ισχύουν στην Γερμανία και για τους γερμανούς πολίτες αλλά και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται.
Μπορεί το ελληνικό κράτος να έχει πάρει τον ύπνον τον βαθύ, να αδιαφορεί, να ασχολείται με το σπορ των εκλογών και να παπαγαλίζει, όμως εμείς οι απλοί πολίτες παραμένουμε ξάγρυπνοι και περιμένουμε να διορθώσετε τις τιμές. Προς τα κάτω!

Βοηθείστε να κάνει το γύρο της Ελλάδας. Διαδώστε το! Είναι η δύναμή μας, το μοναδικό μας όπλο.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ