Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας - 4ο Π.Τ.Κ - Δ Μακεδονίας: Τεράστιο κενό στην δημόσια ζωή του τόπου μας ο θάνατος του Φώτη Καραβασίλη

 

Ο θάνατος του ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ,  μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και θλίψη και είναι μια τεράστια απώλεια για την τοπική κοινωνία και αφήνει τεράστιο κενό στην δημόσια ζωή του τόπου μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που φωνές και δράσεις σαν του φίλου ΦΩΤΗ είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ, η απώλεια του μας συγκλόνισε όλους.

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ,  από τα νεανικά του χρόνια και σε όλη τη διάρκεια της ζωής και της σταδιοδρομίας του δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για τα ιδανικά και τις ιδέες του, πάντα με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάθεση προσφοράς στο κοινό καλό και στην πρόοδο.

Σοβαρός επιστήμονας και ενεργός σε όλες τις αυτοδιοικητικές και συνδικαλιστικές μάχες που χρειάστηκε να δοθούν, αναζητούσε πρακτικές λύσεις με διάθεση συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Η οικογένεια του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του φορέα μας, εκφράζουμε τη θλίψη  και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του και φωνάζουμε πως κάποιος τόσο ξεχωριστός σαν τον ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί.


 

Ο Πρόεδρος του 4ου Περιφερειακού Τμήματος

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ