Κατερίνη: Αγώνας παλαιμάχων Πιερικού – Βέροιας σε μια συνάντηση όλο αναμνήσεις!!! – Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Σιούτη πριν τη σέντρα (φωτο+βίντεο)

 

Μνήμες από το μακρινό παρελθόν συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μάιου στο στάδιο της Κατερίνης όπου συναντήθηκαν οι παλαίμαχοι του Πιερικού και της Βέροιας. 

Αναμνήσεις που χρονολογούνται σχεδόν μισό αιώνα πίσω, ξεδιπλώθηκαν από συζητήσεις, καλωσορίσματα και αυθόρμητες στιγμές.

Πριν την έναρξη  του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Σιούτη.

Τιμητική διάκριση για του παλαίμαχους της Βέροιας υπήρξε από τη μακρινή Βοστώνη (!!!) Ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων του Πιερικού στη Βοστώνη, κ. Αργύρης Καμπίσιος απένειμε τιμητική πλακέτα στους παλαίμαχους της «Βασίλισσας».

Στο αγωνιστικό μέρος χρεη προπονητή είχε ο Θανάσης Παπαστέργιος, στην παρθενική του εμφάνιση στον πάγκο της ομάδας, λόγω απουσίας του Γιώργου Χατζάρα.

Για την ιστορία, οι παλαίμαχοι του Πιερικού ήταν οι νικητές με 5-3.

Για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν οι Αποστολίδης, Καλαμπάκας Δ. (γιος του Νίκου Καλαμπάκα), Φωτιάδης και Στύλος που σημείωσε 2 γκολ

Για τη Βέροια σκόραραν ο Αδαλόγου, ο Ζαρογιάννης και ο Ελευθεριάδης.

 

Οι συνθέσεις:

Πιερικός: Βελώνης, Πεϊδης, Δεληγιάννης, Μαυρίδης, Τσιούχας (στο 2ο ημίχρονο έπαιξε με τη Βέροια), Καλαμπάκας Ν, Καλαμπάκας Δ, Μακρής, Στύλος, Αποστολίδης (Φωτιάδης, Οικονόμου, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Παρουσιάδης, Αδαμόπουλος)

Βέροια: Χωλόπουλος, Κολεσίσης, Μελετίδης, Μίλης, Παπανώτας, Παπατζίκος, Αδαλόγλου, Ζαρογιάννης, Σαββίδης, Ελευθεριάδης, Υφαντίδης, Καστανιώτης (Στεργιόπουλος, Στ. Παπαδόπουλος, Κελεσίδης, Σταφυλίδης, Κεσίδης, Παπαστέργιος).

Την ομάδα συνόδευσαν οι αδερφοί Μιχαηλίδη, ο Θωμάς Παπαδοπουλος, ο Γιάννης Τραπεζανλίδης ο οποίος στην επιστροφή ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο τραγούδι η κ. Άννα Υφαντίδου και φίλαθλοι της ομάδας, οι κ.κ. Χριστοφορίδης, Τσανακτσίδης, Μπιζέτας, Μαστοροδήμος, Κοκκαλιάρης, Χαραλαμπίδης και ο Κατερινιώτης Μάκης Τερζόπουλος που πρόσφερε πολλά με τη φανέλα της «Βασίλισσας».

Σημαντική η προσφορά της διασωστικής ομάδας Πιερίας που πρόσφερε τις υπηρεσίες της στον τομέα της ιατρικής φροντίδας.

 

Σε λίγο βίντεο από όσα έγιναν μέσα και έξω από το γήπεδο

 

Κατερίνη - Παλαίμαχοι Πιερικού - Βέροιας - Η μετάβαση και η άφιξη στην Κατερίνη (16/5/2022) 


Κατερίνη: Παλαίμαχοι Πιερικού-Βέροιας - ο αγώνας και η επιστροφή-Τραγούδι Γ. Τραπεζανλίδης (16/5/2022)

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Αγώνας παλαιμάχων Πιερικού – Βέροιας - MyAlbum

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ