Ο Μητσοτάκης «καρφώνει» Υπουργούς για τις απολύσεις

Με «καρφιά» κατά των υπουργών στους τομείς ευθύνης των οποίων παρατηρούνται μεγαλύτερες ή μικρότερες καθυστερήσεις στη διαδικασία αξιολόγησης των φορέων του Δημοσίου, απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο «αντάρτικο» συναδέλφων του που υποστηρίζουν ότι στα υπουργεία τους δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις.
 
Συνομιλητές του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης τονίζουν ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις σε πολλά υπουργεία, φέρνοντας ως παράδειγμα το Εσωτερικών με τα Νομικά Πρόσωπα και της Επιχειρήσεις των ΟΤΑ αλλά και το Υποδομών, «καρφώνοντας» στην ουσία τους δύο υπουργούς που σήκωσαν πρώτοι την «παντιέρα» κατά των απολύσεων: Τον Αργύρη Ντινόπουλο και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
 
Επαναλαμβάνουν, δε, τα όσα έχει πει δημοσίως ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης ότι τα ΝΠΙΔ και οι επιχειρήσεις του Δημοσίου θα αποτελέσουν τη βασική δεξαμενή των, υπολειπόμενων,  6.500 απολύσεων τους 2014. «Αυτή είναι συλλογική απόφαση της Κυβέρνησης μέσω του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης και όχι του υπουργού», καταλήγουν με νόημα.
 
www.aftodioikisi.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ