Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Σαλπιγγίδης: 'Πιστεύω ότι θα πάμε στο Euro 2016'

Εκδήλωση της Vodafone πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Γλυφάδας, με παρόντες διεθνείς παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο αρχηγός, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αλλά και οι Δημήτρης Διαμαντάκος και Γιώργος Σαμαράς βρέθηκαν εκεί και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου.

 
 
 

Αρχικά, ο "Σάλπι" μίλησε για την απουσία των Κατσουράνη και Καραγκούνη και αν θα ηγηθούν οι αρχηγοί στα προκριματικά: "Θεωρώ πως δεν ισχύει αυτό. Είμαστε ένα σύνολο από άξιους ποδοσφαιριστές και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά αλλά και το κλίμα στην ομάδα. Ξεκινά μια μεγάλη διαδικασία με τα προκριματικά. Είναι ένας δύσκολος… δρόμος που πρέπει να διανύσουμε. Θέλουμε και την τύχη στο πλευρό μας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω ότι θα πάμε στο Euro 2016".

Για τον αγώνα με την Ρουμανία, τόνισε: "Είναι ένα δύσκολο ματς. Ειδικά από την στιγμή που δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική γιατί και η Ρουμανία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς".

Διαμαντάκος: "Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε"

Τιμή χαρακτήρισε την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας, ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, είναι στην αποστολή για το πρώτο ματς με την Ρουμανία και αρχικά είπε: "Ο Ρανιέρι θέλει να μας βάλει στο κλίμα της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε για να τους βοηθήσω. Δεν είναι εύκολο να καθιερωθείς στην Εθνική ομάδα".

Όσον αφορά στο πώς έζησε την πρόκριση με το τέρμα του Σαμαρά, απάντησε: "Το έβλεπα από την τηλεόραση και είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα του".

Σαμαράς: "Το να έχουμε επιτυχίες, είναι μια συνήθεια"

Ο Γιώργος Σαμαράς, ανέφερε αρχικά: "Το να έχουμε επιτυχίες είναι μια συνήθεια. Όλα αυτά τα χρόνια δείχνουμε σοβαρό πρόσωπο και έχουμε υπομονή. Θέλουμε να πετύχουμε στα προκριματικά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι αναγκαστικό να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μια διαδικασία που τα ματς μεταξύ τους έχουν μεγάλη χρονική απόσταση. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε πλάνο για όλα τα προκριματικά".

Για το πόσο αλλαγμένη θα είναι η Ρουμανία σε σχέση με τα μπαράζ, είπε: "Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Θα έχει την ίδια νοοτροπία και παραμένει μια δυνατή ομάδα. Είναι περίεργο που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο".

Όσον αφορά στην επιλογή του για να συγκαταλέγεται μεταξύ των αρχηγών, απάντησε: "Είναι ένα δώρο για εμάς τους τέσσερις. Η απουσία των Καραγκούνη και Κατσουράνη είναι σημαντική".

Τέλος, σε ερώτηση από Ρουμάνο δημοσιογράφο για τις διαφορές που θα έχουν τα ματς των μπαράζ με το ματς της Κυριακής, απάντησε: "Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Τότε παιζόταν μια πρόκριση και τώρα είναι απλά μια νίκη στα προκριματικά. Θέλουμε τη νίκη. Θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα κάνουμε αυτό που πρέπει".

 

www.sport24.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ