Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Αναβλήθηκε το Ατρόμητος - ΟΦΗ

Την τύχη της Νίκης Βόλου όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει ο ΟΦΗ. Όπως σας ενημερώσαμε την Τετάρτη (29/1) η Κρητική ΠΑΕ βρισκόταν με τη θηλιά στο λαιμό, εξαιτίας των χρεών προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ.

Μία μέρα αργότερα, η Superleague ενεργοποίησε τις ποινές και πλέον ο ΟΦΗ θα χάσει ακόμα τέσσερις βαθμούς, ενώ δεν ορίζεται ο αγώνας με τον Ατρόμητο που ήταν προγραμματισμένος για την 1/2/2015.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως αν δεν τακτοποιήσουν το χρέος τους στον ΟΦΗ, τότε δεν θα οριστεί ξανά αγώνας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

"Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

 

Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ".  

Εγκλωβισμένοι οι παίκτες

Το Sport24.gr επικοινώνησε με ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλοι πάνω-κάτω μας είπαν το ίδιο πράγμα. Πως αυτή τη στιγμή αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε μία περίεργη κατάσταση κινδυνεύοντας να μείνουν χωρίς ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Μέσα στη μέρα θα έχουμε εξελίξεις γύρω από όλα τα μέτωπα, αφού αναμένουμε την απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, τις ενέργειες των παικτών που πλέον θα είναι μαζικές, ενώ ίσως υπάρξει και νέα επικοινωνία της Λίγκας με το συνδρομητικό κανάλι (αν και όλο αυτό το διάστημα οι πληροφορίες αναφέρουν πως γινόντουσαν συζητήσεις γύρω από το θέμα).

Θυμίζουμε πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

 

www.sport24.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ