Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Δέλλας: «Οσο πιο μακριά φτάσουμε»

Η Ένωση απέκλεισε ακόμη μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, οι οπαδοί της κάνουν πλέον όνειρα για το κύπελλο και ο Δέλλας, μετά το 2-0 επί της Κέρκυρας, τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.
 
«Πριν από τα δύο ματς με την Κέρκυρα είχα πει στους παίκτες μου ότι με δύο μέτριες εμφανίσεις ρισκάρεις πολύ την πρόκριση, με μια καλή και μια μέτρια έχεις καλές πιθανότητες και με δύο καλές προκρίνεσαι. Μετά την μέτρια εμφάνιση στην  Κέρκυρα σήμερα ήμασταν καλοί και περάσαμε. Τα παιδιά έκαναν το παιχνίδι τους από την αρχή και έδειξαν πόσο το ήθελαν. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και τα παιδιά έδειξαν τρομερή αυτοπεποίθηση με την μπάλα και πολλά ψυχικά και σωματικά αποθέματα γιατί πίεσαν πολύ», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος ρωτήθηκε αμέσως μετά για το ποιος είναι ο στόχος στο κύπελλο.
 
«Για εμάς αυτό το ματς τελείωσε και τώρα κοιτάμε το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί. Στο κύπελλο όσο μακριά φτάσουμε, φτάσαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Κέρκυρα και γρήγορη παραμονή».
 
Από εκεί και πέρα, ο Δέλλας διατήρησε τους χαμηλούς τόνους, λέγοντας πως «έχω πει κι άλλες φορές ότι εμείς θα τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και θα δούμε τι θα κάνουμε. Χαμηλά το κεφάλι, όχι μεγάλα λόγια, πολλή δουλειά και η σκέψη μας στο επόμενο ματς πρωταθλήματος», για να καταλήξει με μια αναφορά στον Δημήτρη Κολοβέτσιο, μετά από σχετική ερώτηση.
 
«Ο Κολοβέτσιος είχε έναν τραυματισμό, είναι σε φάση αποκατάστασης και σύντομα θα είναι κοντά μας. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».
 
 
 
gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ