'Παιδειατροφή και Άσκηση' μια εκδήλωση του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας την Κυριακή, 21 Ιουνίου

Το αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του προγράμματος Πρόληψης της Παιδικής Παχυσαρκίας “ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ”,το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων,θα πραγματοποιήσει εκδήλωση σε συνεργασία με τοπικούς αθλητικούς συλλόγους και όχι μόνο ,οι οποίοι θα επιδείξουν τις δράσεις τους και το πρόγραμμα τους στους δημότες,την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 6 το απόγευμα, με θέμα “Παιδειατροφή και Άθληση”στον εξωτερικό χώρο του Δ. Αμφιθεάτρου.
Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοδρομία   για γονείς και παιδιά μέσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
        
        ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Έναρξη Πνευματικό κέντρο-Αριστοτέλους- Εθνικής Αντιστάσης- Μακεδονομάχων- Μεγάλου Αλεξάνδρου-Δ.Βετσοπούλου- Πεζόδρομος Εθνικής  Αντίστασης- Σμύρνης- Μεσσαλά- Τερματισμός Αμφιθεάτρο. 
         
Οι ανήλικοι να συνοδεύονται από τους γονείς και να φορούν τον κατάλληλο εξοπλισμό.Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ποδηλάτου και θα μοιραστούν χυμοί και φρέσκα φρούτα στους συμμετέχοντες.Από το περίπτερο της Παιδειατροφής θα δίνονται στους γονείς οδηγίες σωστής διατροφής για τα παιδιά από Διατροφολόγο.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
 
Ο πρόρδρος του Δ.Συμβουλίου
Μπρουσκέλης Νικόλαος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ