Βέροια: Τιμήθηκαν αποχωρήσαντες εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (βίντεο)

Στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Αιγές" πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ειδική εκδήλωση κατά την οποία τιμήθηκαν αποχωρήσαντες εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την τελευταία τετραετία.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της εορτής των Τριών Ιεραρχών και συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναουσης και Καμπανίας και τις διευθύνσεις Α΄ βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας.

Την εκδήλωση συντόνισαν οι κ.κ. Έφη Αντωνιάδου και Γεωργία Κουτλά.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύσης Διαμαντόπουλος, η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αναστασία Μαυρίδου, ο πρόεδρος της Ένωσης Θεολόγων Ημαθίας, Αναστάσιος Ζαμπελάκης, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων.

Την κεντρική ομιλία έκανε η κ. Μαρία Συργιάνη με θέμα "Οι τρεις Ιεράρχες και η δυναμική της συνάντησης Χριστιανισμού και Ελληνισμού".

Πριν την απονομή των τιμητικών διακρίσεων, μαθητές του Μουσικού σχολείου Βέροιας παρουσίασαν όμορφες μουσικές από το διεθνές και Ελληνικό ρεπερτόριο υπό την διεύθυνση του καθηγητή, Βασίλη Βαλαβάνη.

Την εκφώνηση των ονομάτων των εκπαιδευτικών που τιμήθηκαν έκαναν οι κυρίες Εύη Τριανταφυλλίδου και Κατερίνα Κουκουτέγου 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ