Σατυρικός, επιθετικός και αντικειμενικός...

05Μόνον για ξύπνιους ή αυτούς που θέλουν να "ξυπνήσουν". (ΟΙ άλλοι ας τα πετάξουν).

=Πως ΤΟΛΜΟΥΝ: Μεγάλο θράσος χρειάζεται να αναλαβαίνουν να μας ΣΩΣΟΥΝ άνθρωποι σαν αυτούς που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες φωτοτυπίες χωρίς κανένα ιδιαίτερο προσόν…….        

=Ζητούν εκλογές τώρα, για να μας σώσουν, όπως μας έσωζαν οι άσωτοι 27 χρόνια. Τι άλλαξε ως τώρα και έρχονται πάλι να μας σώσουν; Αυξήθηκαν οι *Μ. Οι ίδιοι δεν είναι αυτοί που μας βαλαν μέσα το "κατάστημα";; Τόσα χρόνια μας βάζανε μέσα, τώρα με τις εκλογές θα μας βγάλουν ΕΞΩ;; Και όμως υπάρχουν *Μ που το πιστεύουν και τους ψηφίζουν!

=Αποκρατικοποίηση: Τα πουλάνε ΟΛΑ οι άχρηστοι. Πουλούν τα πάντα, τραπέζια καρέκλες τα όργανα από το μπουζουξίδικο τους. Ξαναψηφίστε τους *Μ

=Άκουσα ότι είναι έκτακτα μέτρα, από μία κυρία. Από το 1821 ΜΕ ΔΑΝΙΑ την έβγαζαν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ οι ανίκανοι και μας κουνιούνται για οικονομολόγοι για σωτήρες, πως μπορεί να είναι έκτακτα μέτρα; Και τώρα τους γρασέρνει Ο Αλμούνια.

ΚΡΙΣΗ…. Θα έχουν τα golden boys της αρπαχτής;;;                                  

=Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. –Υπάρχουν μόνον ΕΞΟΔΑ.

=Ο ποιο κατάλληλος ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός είναι ο…. -Αυτός που είναι πρωθυπουργός. 

=Τρώμε περισσότερα από όσα βγάζουμε, και ύστερα γκρινιάζουμε.(Δεν φτάνουν).

=Κρίση έχει ΜΟΝΟΝ ο αλόγιστος καταναλωτισμός ή σπαταλισμός και η κίνηση της αγοράς για περιττά πράγματα.

=Κανένας φούρνος κανένα μπακάλικο κλπ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, εκτός των φτωχών που την είχαν και προτού της κρίσης.. Χθες 25 Μαρτίου δεν έβρισκες καρέκλες και παρκινγκ στα κέντρα……...   

=Ο μιμητισμός ο γυναικείος  ανταγωνισμός και ο σπαταλισμός φυσικά θα έχουν κρίση. (Πιστωτικές κάρτες κλπ. δάνεια. )

=25/9/2000 έλεγα:. Τελικός, δεν φταίνε τόσο πολύ αυτοί που τα (αρπάζουν) παίρνουν, αλλά οι ΗΛΙΘΙΟΙ που τα ΔΙΝΟΥΝ…. (Κράτος για άγρα ψήφων λόγω ανικανότητας τους κλπ. κλπ.) ΟΤΑΝ ΚΟΡΟΙΔΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟΙΣΤΗΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ.Η καθαρματικότητα μας.

Ο πόλεμος της κουκούλας τώρα ξύπνησαν οι πολιτικοί.

=Για δραστήριους ανήσυχους ερευνητές νέους χωρίς παρωπίδες προοδευτικούς και χωρίς κουκούλες κλπ.

=Κουκούλες και κουκουλώματα, δεν είναι και τα προσωπικά δεδομένα;;; Κρύβουν τους ληστές τους φονιάδες τους βιαστές τους νταβατζήδες κλπ. Για να μην τους ξέρουμε, και να μας τα ξαναφτάνουν.

=Διεθνής ψεύτες είναι οι ποιο "ανώτεροι" άνθρωποι του κόσμου, τρώνε πίνουν αναπνέουν ΨΕΥΤΙΑ.

=Τι έχουν να μας πούνε κουκουλοφόροι;; -Θα ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες.                                                                  

=Καινέ αυτοκίνητα σπάζουν βιτρίνες και εκτονώνουν την φυσική τους καθαρματικότητα και στα γήπεδα κάνουν το ίδιο. Ποιοι καίνε σπάζουν γκρεμίζουν, καταστήματα, αυτοκίνητα, πανεπιστήμια γήπεδα σε διαδηλώσεις σε ποδοσφαιρικούς αγώνες κλπ.  Ποιοι σκοτώνουν ή βασανίζουν, πουλιά γάτες σκυλιά κλπ. και ανθρώπους για 10 –20 -100 ευρώ!!! ή για πλάκα; για να ικανοποιήσουν τα κτηνώδη ένστικτά τους και τα απωθημένα τους,  Το ΣΥΜΦΕΡΟΝ καθαρματοποιοί τον άνθρωπο αναδεικνύει την καθαρματικότητα του.

= Πάνω απ' όλα για μένα είναι η δικαιοσύνη ώστε φτάνω στο σημείο να γίνομαι κακός σκληρός και να θεωρούμαι "άδικος" για τους άδικους, και για να μην είναι συμφέρουσα η αδικία εφαρμόζω το ΟΦΘΑΛΜΟΙ αντί οφθαλμού, στον αυτόν άνθρωπο πράγμα κλπ. στον αυτόν χρόνο, και με διπλάσια ανταποδοτικότητα. Να γίνει νόμος:: Δηλαδή κλέβεις 100 θα πληρώσεις υποχρεωτικά 200, καίς ένα αυτοκίνητο θα πληρώσεις ΔΥΟ, σπάζεις μια βιτρίνα πληρώσεις για δύο κλπ.). Για να γίνει ΑΣΥΜΦΟΡΗ η κλεψιά η απατεωνιά η καθαρματικότητα μας κλπ .. 

=Στην εξωτερική-πολιτική πρέπει να ισχύει το, οφθαλμοί αντί οφθαλμού, τουλάχιστον στα λόγια, ίσον δικαιοσύνη. -Αλλιώς θεωρείσαι *Μ υποτελής ή και προδότης. κλπ.

=Οι θρησκείες πώς τολμούν και χρησιμοποιούν ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ το διαδίκτυο, ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ,

ΚΛΠ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ;;;;

=Έχει στυτική δυσλειτουργία και το έριξε στην μ-βλακεία.

=Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε, αλλά και οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι μας…ΓΡΑΦΟΥΝ"...!!!*Μ=(μάγκες μαλαγάνες μάπες μαφίες μαλάκες )     

www.tzinis.com


horathsghsΈχοντας αγανακτήσει από την πρωτοφανή υποκρισία των ηγετών και κυρίως από τα "πρόβατα" που προθύμως τους ακολουθούν έχω γράψει στα γρήγορα αυτό το κείμενο - δεν είναι και κανένα λογοτεχνικό κομψοτέχνημα, οκ - και έχω πάρει αμπάριζα τα blog και το αναρτώ. Όποιος συμφωνεί ας κάνει το ίδιο, έχουμε ακόμα 13 μέρες. Με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι αγαπώ τον πλανήτη στ΄ αλήθεια - και με τις καθημερινές μου πράξεις, προσπαθώ.
Ευχαριστώ!
Από τις μεγαλύτερες σαχλαμάρες που πρόκειται να γίνουν. Όλες αυτές οι δήθεν παγκόσμιες μέρες για την διάσωση, και καλά, του πλανήτη.
Από ποιους; από... αυτούς που τον έχουν καρατομήσει τόσες εκατονταετίες. Φυσικά στην σαχλαμάρα η χώρα μας προσπαθεί να πάρει πρωτιά! δεν μου κάνει εντύπωση. Σε καραγκιοζιλίκια είμαστε πρώτοι. Σε πράγματα ουσίας είμαστε ουραγοί. Ας κλείσουν κανένα από τα εργοστάσια που ρυπαίνουν τις θάλασσες, τολμάνε; Ας επιβάλουν βαρβάτο πρόστιμο σε όλους αυτούς τους καρχαρίες που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στην φύση και μετά να έρθουν να μας πουλήσουν πληρωμένες εξυπνάδες για τα φώτα.
Δηλαδή αν μείνουν ανοιχτοί οι διακόπτες ο πλανήτης θα πεθάνει; μήπως τελικά έχουμε προσπάθεια κοροϊδίας των ανθρώπων;
ΕΛΕΟΣ μην ψαρώνετε, είναι μία βλακεία και μισή αυτό το πράγμα, για να μην πω καμία πιο βαριά κουβέντα. Έτσι δεν σώνεται κανένας πλανήτης και φυσικά κανένα, μα κανένα, ηχηρό μήνυμα δεν πρόκειται να σταλεί στους παγκόσμιους ηγέτες.
Οι ηγέτες θέλουν άλλα πράγματα για να συνετιστούν και όχι "παιχνίδια" με τους διακόπτες.

Χρειάζονται πιο ουσιαστικά πράγματα. Εκτός και αν όλοι αυτοί που θα κλείσουν τον διακόπτη τους βοηθήσει να κοιμηθούν ήρεμα το βράδυ, νομίζοντας ότι έκαναν κάτι για το περιβάλλον. Μάλλον περί αυτού πρόκειται. Είναι οι ίδιο που θα πετάξουν το τσιγάρο κάτω, θα μπούνε στο αυτοκίνητό τους, θα πετάξουν κάτω το κουτάκι του αναψυκτικού κ.λ.π. και όταν κλείσουν εκείνο το βράδυ τον διακόπτη θα κυλήσει ένα δάκρυ από το μάγουλό τους για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν για την γη! περιμένοντας την επόμενη χρονιά. Εντάξει αυτό τους είπαν να κάνουν και αυτό κάνουν οι άνθρωποι, τι ψάχνεις;
Και μόνο τα αποτελέσματα αυτής της γελοίας πράξεις αν αναλογιστείς καταλαβαίνεις για την κενότητα της σκέψης τους. Ψεύτες και υποκριτές.

ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΦΩΤΑΓΩΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ