Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Χαστούκι στο Next Top Model: Το τηλεοπτικό κοινό δίνει στέμμα στην Ιωάννα Μπέλλα από τη Βέροια

 

Το μοντέλο που έφυγε κλαίγοντας από το GNTM πήρε την ψήφο των τηλεθεατών και κέρδισε τον τίτλο του People Choice's Award.
 
Η Ιωάννα Μπέλλα αναδεικνύεται σε πρόσωπο των ημερών στην τηλεόραση και στο χώρο της μόδας, μετά τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία 2018, Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young και αφού πέρασε ανεπιτυχώς από το Next Top Model. Πριν την ανακοίνωση των συμμετεχουσών που περνάνε στην τελική φάση για τους βασικούς τίτλους, η παρουσιάστρια της βραδιάς, Νικολέττα Ράλλη ανακοίνωσε τους επιμέρους τίτλους, ένας εκ των οποίων αφορούσε στην επιλογή του κοινού που μπορούσε να ψηφίσει τις διαγωνιζόμενες τηλεφωνικά από το σπίτι.
 
Το μοντέλο, που έφαγε πόρτα από το Next Top Model, ήδη γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό, πήρε τις περισσότερε ψήφους του κοινού και έτσι ανακηρύχθηκε σε People's Choice Award. Μια απόφαση που δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ως απάντηση των τηλεθεατών στην κριτική επιτροπή του reality μοντέλων του Star.
 
Η 22χρονη μάλιστα από την Βέροια προκρίθηκε και στην τελική δεκάδα των γυναικών που διεκδίκησαν το στέμμα της Σταρ Ελλάς, MIss Young και Μις Ελλάς.
 
 
 
www.news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ