ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για παράταση συμβάσεων -Τι θα προβλέπει

 

Νομοθετική ρύθμιση για την παράταση των συμβάσεων όσων εργάζονται στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018, έως την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων επιτυχόντων, πρόκειται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες στη Βουλή τα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Μάλιστα, καθώς οι συμβάσεις, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, λήγουν από την ερχόμενη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου η ρύθμιση που αναμένεται να ψηφισθεί από την Βουλή την ερχόμενη ή και την μεθεπόμενη εβδομάδα θα έχει αναδρομική ισχύ.

Υπενθυμίζεται ότι τη ρύθμιση είχε, στην ουσία, προαναγγείλει με συνέντευξή του στον Αθήνα 984 και την εκπομπή aftodioikisi.gr ο γενικός γραμματέας του ΥΠΔΑ Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Ωστόσο, τόσο στη Βασιλίσσης Σοφίας όσο και στην πλατεία Κλαυθμώνος κρατούν χαμηλούς τόνους σχετικά με την συγκεκριμένη ρύθμιση, καθώς παράλληλα πιέζουν το ΑΣΕΠ να εκδώσει το συντομότερο και πάντως έως το τέλος του έτους τους οριστικούς πίνακες των 8.166 επιτυχόντων της 3Κ/2018.

 

www.aftodioikisi.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ