Ή εγώ δεν καταλαβαίνω ή.... - Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Όσοι πάνε στην Παναγιά Σουμελά Ημαθίας....

Όσοι μένουν στο Δήμο Βέροιας γνωρίζουν πολύ καλά την ΠΕΟ Βέροιας – Κοζάνης.

Λίγο μετά το χωριό που λέγεται Γεωργιανοί υπάρχει ένα παλιό λατομείο. Σε εκείνο το σημείο μπορεί κανείς να βλέπει 2 πινακίδες ή μια είναι παλιά και φέρει την υπογραφή ΣΤ' Κυνηγητική Ομοσπονδίας Μακεδονίας - Θράκης και η δεύτερη που φαίνεται καινούρια με την υπογραφή Κ.Σ Δήμος Βέροιας... Και οι δυο πινακίδες γράφουν '' ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ''

Παρόλα αυτά στις 10 φορές που θα περάσω τις 8 θα βρω καμιά δεκαριά κυνηγούς από το σημείο που βρίσκονται οι πινακίδες αυτές μέχρι και πιο πέρα από την διασταύρωση για το δεύτερο λατομείο να περιμένουν στο πλάι του δρόμου με το όπλο στο χέρι να κατέβει το θήραμα από το βουνό... Για να περιμένουν εκεί προφανώς κάποιοι άλλοι είναι πάνω στο βουνό και σπρώχνουν τα αγριογούρουνα προς τα κάτω δηλαδή προς τον δρόμο !!!

Ζητώ συγνώμη για τις ερώτησης που ακολουθούν οι οποίες ίσως φανούν ηλίθιες σε κάποιους αλλά ...

Εγώ που παίρνω τον δρόμο προς Παναγιά Σουμελά ή προς Βέροια τι να πρώτο προσέξω ??

Τον κυνηγό που στέκεται στο πλάι με το όπλο στο χέρι ?

Το αγριογούρουνο που θα κατέβει από το βουνό με φόρα και θα περάσει το δρόμο μπροστά μου ?

Την σφαίρα που θα ρίξει ο κυνηγός η οποία στην καλύτερη περίπτωση θα με τρομάξει με τον κρότο της και στην χειρότερη θα με αφήσει στον τόπο ??

Και μη μου πει κανείς ότι είναι υπερβολική !! Εδώ σκοτώνονται μεταξύ τους επειδή δεν κάνουν τη διαφορά με το θήραμα και τον συνάδελφο τους !!

Και να μου εξηγήσει κάποιος : Εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφουν οι πινακίδες ή κάποιο άλλοι δεν ξέρουν να διαβάσουν ??

Ιζαμπέλ Δέδε - odigos-pierias.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ